On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ima eden wifi adaprer vo anhoch ama eptem e evtin 1400 denari.
Toj kojznae kakov e

Ме интересира само од кога почна Оннет да ги наплаќа услугите за wi-fi? (до кога траеше она бесплатно приклучување?)

Cool напиша:
Ме интересира само од кога почна Оннет да ги наплаќа услугите за wi-fi? (до кога траеше она бесплатно приклучување?)
Besplatniot test period traese od krajot na septemvri do 1 fevruari. Se utepav od surfanje i downloadiranje. Kojznae kolku GB sum simnal za vreme na test periodot.

Vcera se javiv na tehnicka podrska i mi rekoa deka imaat nekakov si problem i deka ke se opraat do deneska, ali do sea opravanjeto edvaj se oseka!

Jane напиша:
Besplatniot test period traese od krajot na septemvri do 1 fevruari. Se utepav od surfanje i downloadiranje. Kojznae kolku GB sum simnal za vreme na test periodot.

Фала за информацијата:kajg:

vlatko напиша:
ефтино?
леле скапо и само скапо!
Abe jas rekov deka WiFi-vo e evtino vo spredba so drugite bezicni nacini na povrzuvanja. Opremata za Canopy Motorola internetot na onnet kojznae kolku kosta. Ne ja ni prodavaat. Neli gledas treba da se ostavi 25000 depozit za da se osiguraat deka nema da ja ukrades ili ostetis. Pa sega vidi sto e poevtino. Uredi za WiFi-to imas i kineski noname od 300-500den pa se do kvalitetni marki koi kostaat i 3000, 4000, 5000den.
Neocom letoto nudese bezicen internet i opremata kostase 350 evra i nikoj ne im kupuvase (barem jas ne znam nekoj da go kupil toj internet) a i brzinata bese 64 so 64kbps.
Pa sega vidi ja razlikata pomegu WiFi-to i drugite dva vida bezicen internet. Znaci ne zborime za cena na paketite tuku cena na opremata. Ako nekoj znae nekoj drug nacin na bezicno povrzuvanje tuka vo makedonija neka pise i ke sporedime cenite.

angelce1 напиша:
Vcera se javiv na tehnicka podrska i mi rekoa deka imaat nekakov si problem i deka ke se opraat do deneska, ali do sea opravanjeto edvaj se oseka!
Abe problem da imaat nisto cudno, no veruj mi deka internetov ne cini poradi dozdot. Skoro 6 meseci go koristam i stalno koga ima vaka dozd, nekolku dena internetov e tapa.

браЧа и стесТРИ (за сесТРИте посебен по-ЗДРАВ) абе шо сте се сак’лдисале. ќе дојдеТ и поубаЈ времијна во макеДОНија (чисто сумЉам во овој милениЈум). абе интернет муфте ќе бидиТ. пари СКА. друго. абе оннет ви украле 44МБ. па шо, мене цел ме кренаја ониЈе од МТ њет и шо да речам. пр. на 2 декември, ко провериФ состојба ми пишеше дека сум потрошил 2 ГБ. еј браќа. 2 дена 2 гига, а дигитронов само 3,5 саати ми работеше. ко се јавив тамУ фино и лепо една пиШка (со Ч) ладнокрвно ми викаТ: си ги потрошил бе шо да ти прам сега. зато не се нервирајте. кулирајте едно дватринаЈесет години и ќе бидит поарно. ако бидиТ. ако не правец заПАДно европски или сеВЕРНО-амерички иселенички шпон.

leomeogeo напиша:
Kade si videl tolku evtino?
Na WiFi forumot, toj od onnet sto sega ne e toa sto bese, pisuvase deka imalo niz gradov, samo ne se sekjavam tocno kade, kineski noname USB WiFi uredi. No bile epten slabi i im rabotele samo ako zivees na pogornite katovi od nekoja visoka zgrada i go gledas AP-ot na onnet bez da ti smetaat drugi zgradi ili drvja. Ali toa ti e za 300-500 denari. A kolku traele, e toa nepisuvase.

Za tie pari vredi da se proba pa makar i da necinat a inace vo anhoch ima isto noname ama poskap i e 1430 den.

Eve cel den ne vrne, vremeto e super i internetov LETA!!! Ide po 90KBps pa i poveke

Abe 90 pa i poveke, kaj mene ide i po 250 ama prvata sekunda pa se namaluva na 90 pa na 80 pa se do 60.Znaci ne e konstantno tuku varira

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom