On.net WADSL интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување
Tetovo uste ne e pokrieno so wadsl ...
Dali nekoj znae zosto ?

Acid напиша:
Тетово е покриено со WADSL. :-)

Eden moj drugar sakase da go zeme paketot do 2gb sto e pred 3 dena se javil i mu rekle deka uste vo Tetovo nema WADSl ?

Marlboro-light напиша:
Eden moj drugar sakase da go zeme paketot do 2gb sto e pred 3 dena se javil i mu rekle deka uste vo Tetovo nema WADSl ?
Ги мешате поимите пак... WiFi е едно, а WADSL е друго.
WiFi = Само Скопје.
WADSL = Цела Македонија (и Скопје нормално).

Овие 2 начина на поврзување се сосема различни, а исто така и пакетите (брзините, трансферот итн...)

Acid напиша:
Ги мешате поимите пак... WiFi е едно, а WADSL е друго.
WiFi = Само Скопје.
WADSL = Цела Македонија (и Скопје нормално).

Овие 2 начина на поврзување се сосема различни, а исто така и пакетите (брзините, трансферот итн...)

Ok ...razbiram sega ...A koga ke ima wadsl paket do 2gb i kaj nas ?

Мене ме интересира дали наскоро Кондово ќе биде покриено со WiFi. Се проширува вифито накај делови кај што има македонци, а накај албанците никако. Ако не е некоја дубара на он.нет...

WADSL кај вас од 2ГБ ќе има кога ќе направат таков пакет.
А ако мислеше за WiFi од 2Гб најверојатно никогаш. Не им се исплати да го покриваат тетово со WiFi. Тие уште го немаат цело Скопје покриено со WiFi, а камоли Тетово.

Него има ли некој со WiFi на форумов??????????????
А да не му дадоа на некој бесплатен месечен пакет WiFi што го добил за време на WiFi маратонот. Или само лажга беше маратонот. Секои 500МБ довлоад = 1 месец бесплатно.

da be mene mi dadoa i super mi bese konekcijata
potoa si kupiv od 1000 denari karticka pak super
sea si kupiv od 600 denari karticka i me ebava konekcijata
imam namera da im vlezam na onnet i da gi tepam dodeka ne ja poravat konekcijata
бип бип бип бииип:bip:

Ваучерот нема врска со конекцијата. Провери да не ти се изместила антената или нешто да не и смета.

dali enkoj znae dali ima wi fi vo ksela voda kaj ekonomskoto potocno i kako se ima pokazano za kvalitet

Princ напиша:
Мене ме интересира дали наскоро Кондово ќе биде покриено со WiFi. Се проширува вифито накај делови кај што има македонци, а накај албанците никако. Ако не е некоја дубара на он.нет...
Друже, овие немаат абер од покривање на цело Скопје, а камоли накај Кондово...

За ВиФи-то во Тетово,
мислам дека во у брзо време нема да биде ништо, по Тетовските селца има некое Интернет Кафе, колку ГТЦ, покриено со ВиФи од Он.Нет, ама кошта ѓаолипол!

за вифито, од оннет најавија дека до крајот на мај(овој месец значи) ќе го покријат цело скопје. Според мапата на покриеност која ја имаат насајтот и во Германос, немаат ни 40% покриено. Уствари покриени се деловите каде телекабел, кадис и зора нудат кабелски интернет. По се изгледа таму гледаат конкуренција и можност за пробив. Ја кај што живеам од нова година наваму секоја недела викаат дека ако не денес утре ќе го стават предавателот, ама изгледа оние у царина ги ”кочат”.

do armin06
znam deka ima kaj rampa i toa mn dobar signal i kaj kiril pejcinovic sea za kaj ekonomsko neznam(bi trebalo). ja sum vo 11 oktomvri, i on.net ima samo na otvoreniot pat negde do pelagonia(u nekoi slucai do benzinskata).
a i tamu kaj sto e pokrieno so wifi te go fakjas signalot so 5crti te go nema te na 1 crta itn itn.

Абе дај некој што има WiFi да пробаме трансфер меѓу јузери. Би требало да не се наплаќа. Можеме да размениме некое програмче, мп3, игра мрежно да играме...
Ајде нека се пријави некој да пробаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom