СУГС Георги Димитров

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Како што гледам нема ваква тема, па сите што сме од Георги можеме да пишуваме тука :helou:

завршив таму мојата генерација беа џаболебарчиња кои доаѓаа на часови и завршуваа на лепе очи
Не знам ама за новиве генерации слушам дека биле апла braniacs

завршив таму мојата генерација беа џаболебарчиња кои доаѓаа на часови и завршуваа на лепе очи
Не знам ама за новиве генерации слушам дека биле апла braniacs

Ова се мислеше на такви као мене од наш клас емче =) ? :pos2::pos2:

завршив таму и се изнаџаболебарив и на крај добро поминав :) ако ти се паднале моите професори со потчепнување на книгите убаво ќе си поминеш :) :pipi:

Завршив таму. Не памтам многу од средношколието. Досадно.

Jas zavrsiv vo Georgi...... mnoguuuuuu ubavi godini i ja pozdravuvam mojata klasna Karagozova hahahah:smir:

Jas zavrsiv vo Georgi...... mnoguuuuuu ubavi godini i ja pozdravuvam mojata klasna Karagozova hahahah:smir:
И мене гласна ми беше Караѓозова:) Ептен ми се погоди и класот и професорите. Ептен супер си пројдов во средно. Сега на електро очајувам...

karagjozova bese glavna i odgovorna ali aj ja projdovme i nea nekako sea kje se zamaram so pedofilija:jaj:

Му предава на некој Новка по математика? Ни дојде пред недела дена, викаат дека е добра. Anyone?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom