СУГС Георги Димитров

Кај нас дое јапонецот и оваа македонски Лиле го избрка чоекот коа почна да ни збори за Кавасаки...инече професорите ми се ете така да кажам добри...Англиски-Караѓозова Македонски-Лиле Физичко-Саша Хемија-една плава старка Физика-ниска исто стара со црвена коса Француски-Јуле најбоље и класна ми е Музичко-еден кул наставник заебанции цел час Информатика-Данијела Биологија-Ружица Историја-нз као се вика со црвена кратка косица не е лоша Географија-Анка пред пензија Математика-Атина ние сме нејзини сонциња хах и Ликовно-плава долга коса така нешо се вртат муабети му била жена на тој физичко Саша и тоа е мислам...Али најбољи чоек шо предава у Георги е Ристо по етика...доете еднаш со него да имате час и искачате насмеани 102,5 %!
Гарантирам!!!

Физика УБИЈА!! пазете се од неа..ја за влакно се спасив од полагање..
Музичко Данило-првиот гитарист на Пеницилин("Цимер" песната им е најпозната он ме научи да свирам електрична гитара)
Биологија Ружица исто како физика пазете се... кај таа поправав 1 на 12 Јуни хахахахахха
Географија Анка е сенилна старка(она три пати ни се претставуваше жената забораила дека ни е 3 час со неа)..али ок е жената, сигурно на првите часови ви кажувала за синот и ќерката у Америка и слики ви покажуела..хахахаххахах
Македонски Лиле(Лидија ако е таа) е она е атракција...хахахаххаха ние ја викавме Флеги..:)
Англиски Караѓозова е онака ок али многу е напната и нема влакна на јазик..мене не ми беше омилена нешо(без фрки и со неа пошо ако те земе на пик ЏИГЕР ВАДИ)
За Ристо етика неам зборови..фацата кажува се..:)
Саша не ми предаваше физичко али кажуваат дека замарал многу...

Како и да е поинтересно е у кафичот позади..хахахаха кај шо се тера шемата таму се седи поише него на часови..се на се земено ПАРТАЛИ(во позитивна смисла) е Ѓорѓи..:wink:

Физика УБИЈА!! пазете се од неа..ја за влакно се спасив од полагање..
Музичко Данило-првиот гитарист на Пеницилин("Цимер" песната им е најпозната он ме научи да свирам електрична гитара)
Биологија Ружица исто како физика пазете се... кај таа поправав 1 на 12 Јуни хахахахахха
Географија Анка е сенилна старка(она три пати ни се претставуваше жената забораила дека ни е 3 час со неа)..али ок е жената, сигурно на првите часови ви кажувала за синот и ќерката у Америка и слики ви покажуела..хахахаххахах
Македонски Лиле(Лидија ако е таа) е она е атракција...хахахаххаха ние ја викавме Флеги..:)
Англиски Караѓозова е онака ок али многу е напната и нема влакна на јазик..мене не ми беше омилена нешо(без фрки и со неа пошо ако те земе на пик ЏИГЕР ВАДИ)
За Ристо етика неам зборови..фацата кажува се..:)
Саша не ми предаваше физичко али кажуваат дека замарал многу...

Како и да е поинтересно е у кафичот позади..хахахаха кај шо се тера шемата таму се седи поише него на часови..се на се земено ПАРТАЛИ(во позитивна смисла) е Ѓорѓи..:wink:
Aaa брат Георги беше правата ствар, многу јако поминавме 4 години.

Горе доле дечкото над мене ви објасни се, бегајте од физика и Ружка се друго топ ке ви биде.

Пејко ви предава физичко?:helou::helou:

Aaa брат Георги беше правата ствар, многу јако поминавме 4 години.

Горе доле дечкото над мене ви објасни се, бегајте од физика и Ружка се друго топ ке ви биде.

Пејко ви предава физичко?:helou::helou:

Еве ја генерацијата се јави..хахахаххаха...:)

Не читнав никаде дали Виолета уште душа вади. Македонски предава, и освен авторитетот... Знаење, т’нко.

Додуша, мене ми беше ок, зошто секогаш имав петка.
Ех одамна не сум го изустила тоа : Петка!
Јеје.
Марина историја ужасно ме вадеше од такт, ама си имавме муабет.
Ристо ден денешен го среќавам по улица и срдечно се поздравуваме, типот е едноставно свој и паметен.
И... Антигона, Гон’це. Уф! Цел час ме испрашуваше за сеалките и мотиките у Струмичко за на крајот да ми стаи кец. Онака, од никаде нигде.
Ах, средно средно мое...

pocna da mi nedostiga taa bela bolnica :) mi se sedi pozadi u kafic i mi se igra poker :( ehhhh mladosta si ja ostaviv tamu!

Не читнав никаде дали Виолета уште душа вади. Македонски предава, и освен авторитетот... Знаење, т’нко.

Додуша, мене ми беше ок, зошто секогаш имав петка.
Ех одамна не сум го изустила тоа : Петка!
Јеје.
Марина историја ужасно ме вадеше од такт, ама си имавме муабет.
Ристо ден денешен го среќавам по улица и срдечно се поздравуваме, типот е едноставно свој и паметен.
И... Антигона, Гон’це. Уф! Цел час ме испрашуваше за сеалките и мотиките у Струмичко за на крајот да ми стаи кец. Онака, од никаде нигде.
Ах, средно средно мое...

Вики ми беше класна во 1ва и 2ра, а сеуште ми предава Македонски. Жената е авторитет, никој не смее да и писне. Не би рекол дека којзнае колку знае Македонски.

Ристо е ѕвер. Едноставно човекот е свој и откачен и баш му е гајле. Бара знаење и дисциплина. Ми предаваше етика во 2ра и до 10ти Јуни ме мучеше за да ми стави 5ка :).

Антигона е веќе во пензија, ми предаваше во прва година. По расеана професорка немам видено :) " Одлично ученик, одлично, се си научил. Седи, 2ка" :).

Некоја новина од Георги...ја можам да кажам дека е ептен строго професориве си играат мајтап со нас си закажуваат тестови коа ќе им текне од вторник за среда...

Ви даваат ненајавени тестови во среда? :pos2:

Се запишав таму зошто сите викаа дека е лесно. АМА ВООПШТО НЕ Е !! :nenene: :(

Јас учам таму 1-? сум и ??????? ми е класна..може да ми објасните некои професори,кој каков е ,да го добиеш на карактер (мислам на упикување и однесување примерно) да го прелажеш,дали попушта на крај....Виолета-Македонски,Љупчо-Физика,Лилјана-Географија,Новка-Математика,Сузана-Историја,Верче-Хемија итн...

P.S А што било тоа со Караѓозова ако може некој да ме просветли ?:smir:

Прашалниците се ставени,да не се дознае случајно дека тука се распрашувам па затоа :pos2:

Уште ви предава Пејко физичко? :tv: Како ги малтретира тој тие што ги знам од пливање, можам да замислам на физичко што им прави на класови од кои дали 1 е спортист xD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom