MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
И јас имам случај кај што ми пратија покана за во суд после година и два месеца од случката.Не пишуваше ни колку казна,ни за што ме бараат.Луда работа.Само да се појави во суд.
Бев со скутерот со едно другарче и гледам двајца сообраќајци.Викам ќе си одам право,нема потреба да одам кај нив на тацна.Другарчето вика оди слободно,го познавам едниот.И ај го послушав,ама се заебав гадно.Ме допре,дај ово ,дај оно.Единствен проблем беше што не носев кацига,а имав во багажникот.И сеа другиот вика ај нека одат,памет за друг пат,тој педерот не ме пушташе никако.А познаник му беше на другарчево,али џабе.
А испадна дека ја познава скоро комплет цела моја фамилија,ама педер си е педер.Вежбаше строгоча.
Си запиша фино лепо на ливче од кладилница основните работи и вика ај одите.Не ми рече ни дека казна имам,ниту да се потпишам,апсолутно ништо.И ете стигна,ама да ми јаде куров не платив ништо.Ако можат тие да прават подли работи,можам и јас.
Значи на лице место да ме казнеа,немаше да ми биде толку криво,ама кога ќе ти рече оди си и ти праќаат казна после година и два месеци ,тоа е ненормална работа.

Бев со скутерот со едно другарче и гледам двајца сообраќајци.Викам ќе си одам право,нема потреба да одам кај нив на тацна.Другарчето вика оди слободно,го познавам едниот.И ај го послушав,ама се заебав гадно.Ме допре,дај ово ,дај оно.Единствен проблем беше што не носев кацига,а имав во багажникот.И сеа другиот вика ај нека одат,памет за друг пат,тој педерот не ме пушташе никако.А познаник му беше на другарчево,али џабе.

Значи на лице место да ме казнеа,немаше да ми биде толку криво,ама кога ќе ти рече оди си и ти праќаат казна после година и два месеци ,тоа е ненормална работа.