Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
mi trebit pesnana so e od rodzer milla ama na spanski ako mozit :)

Ај некој ако знае како се вика траката што минатата недела беше No#1 Dance Hit na Antenna5.... нешто ау... Hause трака со женски вокал...ја отекоа од вртење а не знам како се вика :toe: а во текстот иде нешто... take my hand, take my hand.....give ya love така нешто... многу релаксирачко летно хитче

Леле оваа и јас ја барам.

Дај нека се најде некој да каже да не "спаси" и двајцата... сите листи на долго и на широко ги пребарав деновиве-нигде ја нема :nesum:

Африканска музика не можам да се сетам на насловот ама пеат женски африкански вокали вака некако: Аранаранаре риранарара.....

Африканска музика не можам да се сетам на насловот ама пеат женски африкански вокали вака некако: Аранаранаре риранарара.....
да не е онаа зум зум од мазда рекламата и филмот со Ван Дам? ако е таа не е африканска, бразилска е :)

. (?)
Мада тука нема "Аранаранаре риранарара"... :icon_neut

Песнава одеше со рекламата од Becks или Tuborg не знам точно и беше нешто како woohoo,на врв на јазик ми е групата ама ич не ми текнува

Pesnata od reklamata za bravo kafe na a1 sto ja davaat denovive, edno letno hause hitce, stara pesna mislam ama ne mi teknuva koja bese;( nekoj??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom