Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој ако знае како се вика траката што минатата недела беше No#1 Dance Hit na Antenna5.... нешто ау... Hause трака со женски вокал...ја отекоа од вртење а не знам како се викаа во текстот иде нешто... take my hand, take my hand.....give ya love така нешто... многу релаксирачко летно хитче
Дај нека се најде некој да каже да не "спаси" и двајцата... сите листи на долго и на широко ги пребарав деновиве-нигде ја нема :nesum:
КОНЕЧНО ја најдов песната под цел наслов "Livin R & K Mass Feat Joan Kolova - Come Into My World (Christos Fourkis Deep Love Mix)" ....... еве ти и линкче да си ја спуштишЛеле оваа и јас ја барам.
да не е онаа зум зум од мазда рекламата и филмот со Ван Дам? ако е таа не е африканска, бразилска еАфриканска музика не можам да се сетам на насловот ама пеат женски африкански вокали вака некако: Аранаранаре риранарара.....
Африканска музика не можам да се сетам на насловот ама пеат женски африкански вокали вака некако: Аранаранаре риранарара.....
Песнава одеше со рекламата од Becks или Tuborg не знам точно и беше нешто како woohoo,на врв на јазик ми е групата ама ич не ми текнува
Баш ти фала,никако немаше да ми текне :smir:
Не е....да не е онаа зум зум од мазда рекламата и филмот со Ван Дам? ако е таа не е африканска, бразилска е![]()
Ниту пак овааа.. (?)
Мада тука нема "Аранаранаре риранарара"... :icon_neut
дали е оваа? ја пее Мараја Кери http://www.lyricsfreak.com/f/foreigner/i+want+to+know+what+love+is_20054919.html