Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не ја знае оваа..вака иде рефренот Did you ever try to say, Did you ever try to feel...беше powerplay на антена 5 пред некој месец ама не ја пишуваше на страната која е песната..

Спотот на песнава(понова е) е анимиран нешто главниот лик се спушта со падобран.Која беше песнава никако да ми текне а ми се врти во главата непрекинато,па така хелп плис:smir:​

Имаше една песничка на детска Евровизија пред неколку години, наша (од Македонија), едно плаво девојче пееше, мислам дека нешто Забава, Журка беше. Воедно и линк ако има некој.

Спотот на песнава(понова е) е анимиран нешто главниот лик се спушта со падобран.Која беше песнава никако да ми текне а ми се врти во главата непрекинато,па така хелп плис:smir:​
Speed Up - Funkerman

Ај некој ако знае нека ми каже како е насловот на песната со е во почетокот на видеото

кое е детето што пее и песната како се вика, ја даваат на К-15...... во спотот се Натали Грубовик и Сања Николик......... и уште една не ја знам:smir:

Песната од рекламата на Т-мобиле, минатот зимо...не знам текст се сеќевам само дека рекламата беше надвор,мраз и сам дечко, потоа се собираат сите најблиски, кој се сеќева на рекламава, ќе знае за која песна зборувам..

Песната од рекламата на Т-мобиле, минатот зимо...не знам текст се сеќевам само дека рекламата беше надвор,мраз и сам дечко, потоа се собираат сите најблиски, кој се сеќева на рекламава, ќе знае за која песна зборувам..

Maia Hirasawa - You and me and everyone we know

Најверојатно на таа мислиш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom