Бојата на облеката го открива карактерот

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Глупави истражувања!!!

Кога носам нешто шарено кое ги има сите овие бои јас сум тогаш совршена личност :icon_lol:

Ги сакам сите бои и сето ова ми е безврска.

поглупави АМИН! иначе коа ги носиш нешо шарено не си совршена личност, туку си недефинирана според овие "истражувања" :toe:

Кога носам нешто шарено кое ги има сите овие бои јас сум тогаш совршена личност :icon_lol:
Не, тоа значи дека си без вкус и најверојатно доаѓаш од Шуто Оризари.
Или пак - си тотално недефинирана личност.

И аман, статијата е за тоа каква потсвесна порака испраќа бојата на облеката и каков впечаток може да оставиме со неа врз луѓето во наша близина. За различна пригода се користи различна боја. А веќе ако сакаш да видиш „каква личност си“ - тогаш води се според тоа која боја ти е омилена да ја носиш, а не каква би била кога би носела 10 различни бои на тебе.

Јас облеката најчесто сакам да ми биде сина, бела и црна.

Одвреме навреме ми се менува вкусот за облека мегутоа сепак некои бои отсекогаш преовладуваат како што се црната, црвената и белата.

Дефинитивно има смисла ова со боите, и ако носиш повеќе бои немора да значи дека си недефинирана личност, туку дека си отворена личност, весела... итн.

јас кога излегувам со моите, сите тројца сме Луѓе во црно:)

Една јака случка морам да ви раскажам.
Требаше да одам накај факултет и 24ка ми префучи пред да излезам и тргнав пеш. Бев облечен скроз во црно, како и секогаш, косата пуштена, неизбричен и терав. Беше почеток на март месец. И си одам јас полека и поминувам кај жена-парк и еден старец зјапаше накај мене. И тамам се доближив и старецов потстана и почна да ме гледа и да се крсти. :pos: Шо значи да си во црно, да имаш брада и долга коса. :tapp:

Зеленото ја симболизира ведрината на човекот. Moja omilen boja e temno zelena ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom