Кој прелистувач го користите?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

Кој интернет прелистувач го користите?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.247
Поени од реакции
12.452
Јас сум ептен задоволен корисник на Опера и досега немам ниту една прибелешка. Што користите вие, кажете зошто, дали сте задоволни и некоја позитивна страна која другите прелистувачи ја немаат? Кај Опера сакам што е многу стабилна, воопшто не крешова, информациите ми се зачувани дури и ако да речеме снема струја што не е случај кај другите кои сум ги пробал.

Ја користам Лисицата. Некако се навикнав на неа и не ја мењам :P . Инаку ја инсталирав и Опера-та и од неа сум задоволен. Не сум ја работел мнгоу, али според брат ми, а и повеќето најдобриот и најстабилен прелистувач ... ќе почнам да ја користам поактивно па ќе пишам импресии 8)

И јас сум на фајрфокс веќе 4 месеци. Се приврзав некако, задоволен сум.

Не ми е јасно како некој можел да гласа за Internet Explorer

Gizo напиша:
Не ми е јасно како некој можел да гласа за Internet Explorer

Според последниве вести, Интернет Експлорер е застапен во 90% од корисничката сурферска група.

Фајерфокс секако.

Гижо, ете на пример некој што не користи интернет дома, најверојатно ќе користи интернет експорер од интернет кафе. Како јас во моментов. :)

Acid напиша:
Фајерфокс секако.

Гижо, ете на пример некој што не користи интернет дома, најверојатно ќе користи интернет експорер од интернет кафе. Како јас во моментов. :)

напрај им далавера, инсталирај им ја лисицата :lol:

Firefox, поради стабилноста, брзината, прилагодливоста, едноставниот изглед...Екстензиите ми се омилени, можеш да ја прилагодиш лисицата онака како што сакаш да биде.

Само што прочитав дека неколку дупки се откриени кај Интернет Експлорер, велат може да им наштети на Оутлокот и некои други Мајкрософт програми.

На едниот компјутер користам Opera, на другиот Firefox.

BTW, кој од наведените прелистувачи е добар, освен Opera и Firefox? Немојте да ми кажете IE зашто ќе се шокирам. :D

Од Internet Explorer ми се зезнаа многу програми...
Од пред некој месец користам Firefox и баш ми е ок.
Е сега ги нема hotbar деталите, ама.... :wink:

Засега повеќе од половината користат Лисица. Инаку според мене, од горенаведениве постабилни би биле Netscape и Konqueror.

streets_of_dublin напиша:
Од Internet Explorer ми се зезнаа многу програми...
Од пред некој месец користам Firefox и баш ми е ок.
Е сега ги нема hotbar деталите, ама.... :wink:
На кој hotbar мислиш?

Веројатно хотбарот кој ги покрива панелите и тулбарот, во различни бои и слично... Пример вака:

hotbar.gif

:lol: Тогаш streets_of_dublin ќе треба да си го наштима :wink: Има хотбар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom