Панче Арсовски

• Креатор на темата Креатор на темата DaN-MaN
  • Време на започнување Време на започнување
Тука е поранешна ученичка од Панче, па ако ви требаат било какви информации обратете ми се :cool:. Иначе Силвана хемија е добра жена, али на моменти знае да полуди, буквално да полуди. Никако да не се читаат книги на нејзин час или било што оти одма ќе те исфрли надвор.... Но како класна, била најдобра, а и најмногу се залагала за класот.
А Камци е срце жена, ја увјек со нејзе се шегував, досадно ми беше хахах.
Васко филозофија најмногу ќе го памтам :rolleyes: кој прекрасен човек беше, иако многу беше разочаран од минатото, како постојано да имаше нешто што го измачуваше. Мене најмногу ме сакаше, барем мислам, со него имав дискусии за Ниче, Шопенхауер, Кант, Хегел.....
Професорот по бизнис беше закон чоек, кои испади ни се случувале со нас, му ветив дека ќе одгледувам органски домати ахахахах. Ненадминлив е со неговиот хумор.
Весна математика е предобра и има разбирање, тестовите не знам дали некад ни ги прегледуваше...
Драгица по македонски јазик и компаративна е најкул од сите таму, знае за будизам, хаику, полна е со разбирање и искуство, а и многу е убава. Дури една моја другарка и љубомореше.. :ROFLMAO:
Митко физичко, сите го знаат, си се загреваше со ракија секој ден.
Тој етика ми беше непознат субјект..
Драгољуб историја беше невиден шмекер, на сите девојчиња им упатуваше убави зборчиња. Еднаш на една и рече, леле моме што кармин ставаш, кје може да си ги намачкам усните со нив.... :sneaky: И сите кои имаа деколте имаа 5ка, логично, требаше малку да му се разголиш.
Социологија бивши снајперист..
Итн, итн. Иначе не знам од каде ви е тоа дека у Панче е лесно, сега зажал не е Мери како директорка.. :s

^ Моме да не се лажеме. Васко мене ме сака најмногу :D

Дечки, јас креирав една анкета, се однесува на образованието кое сте го имале во основно, а и сега во средно. Работиме на проект за подобрување на вашето образование, па потребна е ваква анализа, која ќе се трае неколку месеци, за да има подобар увид. Ова не е поврзано со Влада, Министерство и сл., туку е проект на неколку ентузијасти :)
Ќе ве замолам да одговорите на прашањата што поискрено, ние работиме за вас.
Поздравче :)
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=C95AiW62NXXUvGQ1NT6Qcw%3d%3d

Pa da zborime vaka realno legendite na Pance Arsovski se: Silvana,Spase,Vera.
Silvana mene mi predavase. nemam los zbor za nea nitu mozam da kazam nesto loso so ogled na toa sto taka nareceno "ja izdvakuva dusata" i vi ja dava da ja ucite,so ova sakam da kazam deka ne postoi profesorka kako nejze sto bukvalno ucebnik nema da vi dade da pipnete. Sve komplet imas u tetratka i mozes mnogu pobrzo da svatis bidejki e uprosteno. Sto se odnesuva za nejzinite kriteriumi nikogas problem sum nemal,vo Pance otidov taka bez nikakva osnova ama si go fativ pocetokot kaj nea. :) Realno bez nisto loso za nea,prenajdobra profesorka koja ne se ragja 2or pat.
Sto se odnesuva za Spase, isto dobar profesor,si bara godini i toa mu e kriterium. Bez godini kaj nego nisto,bara disciplina nenormalna koga e prisuten. Isprasuvanje kazuva na pocetok na godina deka ke ima posle 2 lekcii taka i si praktikuva. Inaku isprasuva sekoj cas u vreme za predavanje nema za isprsuvanje kaj nego beganje:) Za ocenki ne e nesto da se ubies za ucenje pa da imas 5ka.
Ucenik sum od Pance sto mi imaat predavano samo edna grupa profesori kako:Silvana,Zorica,Spase,Valentina,Lence,Mitko,Marijana,Ljubica,Zlatka,Luiza.
Fakt e deka koj bilo da ti se padne vo Pance,bez da mu pokazes barem malce interes ke ides i vo avgust vo skolo:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom