Тука е поранешна ученичка од Панче, па ако ви требаат било какви информации обратете ми се
. Иначе Силвана хемија е добра жена, али на моменти знае да полуди, буквално да полуди. Никако да не се читаат книги на нејзин час или било што оти одма ќе те исфрли надвор.... Но како класна, била најдобра, а и најмногу се залагала за класот.
А Камци е срце жена, ја увјек со нејзе се шегував, досадно ми беше хахах.
Васко филозофија најмногу ќе го памтам
кој прекрасен човек беше, иако многу беше разочаран од минатото, како постојано да имаше нешто што го измачуваше. Мене најмногу ме сакаше, барем мислам, со него имав дискусии за Ниче, Шопенхауер, Кант, Хегел.....
Професорот по бизнис беше закон чоек, кои испади ни се случувале со нас, му ветив дека ќе одгледувам органски домати ахахахах. Ненадминлив е со неговиот хумор.
Весна математика е предобра и има разбирање, тестовите не знам дали некад ни ги прегледуваше...
Драгица по македонски јазик и компаративна е најкул од сите таму, знае за будизам, хаику, полна е со разбирање и искуство, а и многу е убава. Дури една моја другарка и љубомореше..
Митко физичко, сите го знаат, си се загреваше со ракија секој ден.
Тој етика ми беше непознат субјект..
Драгољуб историја беше невиден шмекер, на сите девојчиња им упатуваше убави зборчиња. Еднаш на една и рече, леле моме што кармин ставаш, кје може да си ги намачкам усните со нив....
И сите кои имаа деколте имаа 5ка, логично, требаше малку да му се разголиш.
Социологија бивши снајперист..
Итн, итн. Иначе не знам од каде ви е тоа дека у Панче е лесно, сега зажал не е Мери како директорка.. :s

А Камци е срце жена, ја увјек со нејзе се шегував, досадно ми беше хахах.
Васко филозофија најмногу ќе го памтам

Професорот по бизнис беше закон чоек, кои испади ни се случувале со нас, му ветив дека ќе одгледувам органски домати ахахахах. Ненадминлив е со неговиот хумор.
Весна математика е предобра и има разбирање, тестовите не знам дали некад ни ги прегледуваше...
Драгица по македонски јазик и компаративна е најкул од сите таму, знае за будизам, хаику, полна е со разбирање и искуство, а и многу е убава. Дури една моја другарка и љубомореше..

Митко физичко, сите го знаат, си се загреваше со ракија секој ден.
Тој етика ми беше непознат субјект..
Драгољуб историја беше невиден шмекер, на сите девојчиња им упатуваше убави зборчиња. Еднаш на една и рече, леле моме што кармин ставаш, кје може да си ги намачкам усните со нив....

Социологија бивши снајперист..
Итн, итн. Иначе не знам од каде ви е тоа дека у Панче е лесно, сега зажал не е Мери како директорка.. :s