Mind Reader !

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Acid напиша:
Секој нареден обид се менуваат знаците до бројките, никогаш не се исти... Повеќето бројки се опкружени со исти симболи, односно, истите симболи се поставуваат до бројките што се соодветни со можниот замислен број - поделен на двете бројки кој тој ги содржи.

Каква магија, какви бакрачи... Математика + Java скрипта.

Чим ти вика „замисли двоцифрен број и дели го со двете бројки од кои се содржи”... Тогаш сигурно дека си има пресметано човекот што го направил ова кои се можните комбинации. Штом си ограничен, математика е.

Да беше да го замислиш било кој број и да ти го погоди - тогаш е магија. :wink:

Мило ми е шо некој забележа шо е финтата, јас знаев, ама некев да ви кажам :kez:

Abe pederi,samo da rasipat zaebancija!

BusHav напиша:
Abe pederi,samo da rasipat zaebancija!
Абе пушти му ова во 5 то одд. а не нас, ние сме преинтелегентни за ова срање :kez:

Mu$tRiK:P напиша:
Абе пушти му ова во 5 то одд. а не нас, ние сме преинтелегентни за ова срање :kez:

Извини,те молам прости ми,нема да ми се повтори!

BusHav напиша:
Извини,те молам прости ми,нема да ми се повтори!
Сега ти простувам, ама во иднина нема да те толерирам :pos::pos::pos::pos:

Леле фала,Господ здравје да ти даде!!

хехех,магија или не,закон е финтава!!три пати ми погоди!!:)

Toreador напиша:
Абе ајде вие раперите си немате блага веза од математика, само куршуми знаете да броите. :pos: :pos:

Стара е финтава, секогаш ми погодува...магија на интрнет... :lud:

A be more stara fintava...koj vi ja kaza fintata i stranata na site a?? DA CUJAM AJDE??!!!.....a inaku i ja prv ja pogodiv vo sto e fintata....hehehehhe:je::je::je::kez::kez::kez:

KOJ BROJ I DA GO ZAMISLIS POGLEDNI NA 0 TOJ ZNAK KE IZLEZE .

PROSTOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!! POPROSTO NE MOZE

POZDRAV

Види кај 9 18 27 36 итн ист е знакот ха, ха, ха го открив пак :kez:

ne fintata e samo treba da ja vidite linijata dijagonalno vo koja sekogas go ima istiot znak...i toj ke ispadne....:)))

ЧЕК ДИС АУТ !

Замислите си еден број од 0 до 99 ( подобро е да е двоцифрен број )
соберете ги цифрите на бројот кој што сте го замислиле, и од добиениот број од собраните цифри одземете го од главниот број

пр: ако замислениот број е 23, тогаш 2 + 3 = 5 ; 23-5=18
потоа видете го симболот на вашиот број ( во овој случај 18 ) и претиснете на кристалната топка.

еве го линкот:
http://trunks.secondfoundation.org/files/psychic.swf

have fun!

Brate....ima veke vakva tema...a i plus fintata e stara...:))) prosetaj malku po forumite..:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom