Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
4 бода да земеме,би можеле да влеземе во баражите..ама да има некоја послаба екипа од нас,бодовно.

Pa ne mora da znaci...Moze ke tepame so pogolema razlika,pa ke imame podobra gol razlika od ostanatite,pri isti bodovi..Vo najnezavidna polozba e Skotska,bidejki momentalno ima gol razlika -6 (nie -3),taka da i na kraj ako zavrsi vtora recisi sigurno ke bide najslaboplasirana vtora ....Tuka nie ja gledame nasata sansa..Skotska ne samo sto mora da pobedi,tuku mora i so pogolema razlika,sto znaci deka ke napadnat od pocetok,a nasite Pandev i Stojkov bi trebalo so lesnotija da gi pretrcuvaat nivnite stoperi od koi se recisi dvojno pomladi..Ran gol za Makedonija ke znaci po mene i sigurno dobien natprevar...

Ке пука адреналин во сабота да ги замолкнеме шкотите дома победа и само победа МАКЕДОНИЈА само ми е страв да не го пукнам телевизорот нов ми е

Ке пука адреналин во сабота да ги замолкнеме шкотите дома победа и само победа МАКЕДОНИЈА само ми е страв да не го пукнам телевизорот нов ми е

Гледај на друго место, не гледај дома :)

Ние со другарите сигурно ке кренеме цела зграда во воздух ако победеме.
Со Шпанија ке срушевме собата за малку :D

нека е бе ... ако гледа на друго место ќе треба да плаќа нов ТВ :):) btw во сабота чекам барем 1 гол од Пандев :vozbud:

Еден гол во прво полувреме само, во второ уште некој:). Ајде, ќе биде опасно, атмосферата ќе се крене до небо ако ги победиме:vozbud:

Еден гол во прво полувреме само, во второ уште некој:). Ајде, ќе биде опасно, атмосферата ќе се крене до небо ако ги победиме:vozbud:
Незнам зашо ама сигурен сум дека ако ги победиме на Шкотска , во Осло тепаме 100 % :)

Незнам зашо ама сигурен сум дека ако ги победиме на Шкотска , во Осло тепаме 100 % :)

Ех како би било добро да биде вака, мора да тргнеме со победа против Шкотска, после е на ред Грција, па Хрватска, Изреал и завршуваме со Норвешка :), каква спортска недела е пред нас, никогаш не било вака.

Адреналинот почнува уште од денеска да се крева, можем да замислим што ќе биде во сабота :vozbud::vozbud:
Осеќам како никогаш до сега дека ќе има славење, и тоа големо...како во фудбал така и во кошарка :)

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

јас очекувам еден гол од пандев и еден од наумовски краен резултат 0-2:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Како и да е, од сабота до среда имајте си до себе апчиња за смирување или викните доктор, зошто можно е да има и инфаркти, 5 репрезентативни настапи на МАКЕДОНИЈА во 5 дена не сме навикнале да гледаме постојано :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom