ATP Cincinnati (SAD)

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
финале мареј -надал според мене али ке бидат интересни и двата дуели за гледање

Мислам дека Ноле има одлична можност да го победи Надал. А за второто полуфинале мислам дека Роже ќе го победи Мареј. Така да типувам финале Џоковиќ - Федерер.

federer во финалето на мастерс турнирот во синсинати , му покажа на малиот како се игра тенис

во 01 часот по полнок второто полуфинале надал-новак:wink:

federer во финалето на мастерс турнирот во синсинати , му покажа на малиот како се игра тенис

во 01 часот по полнок второто полуфинале надал-новак:wink:

Добра игра на Федерер, наликуваше на поранешниот, го декласира во секој поглед. Ајде финале Федерер - Надал!!!

Премногу лоша игра на Надал, со многу неизнудени грешки, тотално различно од вчера, а Џоковиќ го играше најдобриот меч на турнирот.
Со вакви падови во игра не очекувам Надал да направи нешто посебно на US Open.

Колку и да го сакам , фер е да се признае поразот.Со играта што ја игра, ништо...Не е тој Рафа што беше пред 1 година.:(

Бравооо, му покажа кој е кој, одлично го изигра, утре напад на светскиот рекет број еден.

не прикажа ништо посебно новак повеке грешки правеше надал, ја типував обратно финале но мене вака ми одговара да е новак во финале, се надевам дека ке гледаме добар тенис во 18:30ч на 5+ тв и победа на новак

ФИнале - ЃОковиќ -Федерер :vozbud:
супер меч

Честитки за Федерер заслужена победа.

Не го гледам мечот бидејќи бев излезен, но криво ми е што Ноле не успеа да го освои. Ако не грешам ова му е веќе 3 финале што го губи годинава на турнирите од Мастер Серијата. Сепак честитки до Роже. Колку што разбрав бил доминантен и заслужено победил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom