Бојана Васиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Rock'n Rose
  • Време на започнување Време на започнување
da ne ja zaboravi i Maja Sashek koja e vo Italija?
inaku i bojana e ok,ama ne se stanuva lesno manekenka od svetska klasa, si znae ona pa zatoa i ne prifatila,treba ogromna zrtva...

Сашек е фотомодел само, не е манекенка.
Има разлика во модниот свет. Катарина е и двете, и ја кажав неа зашто е најпопуларна. Сашек е убава и ептен фотогенична ДА, ја имам напишано за една од најубави македонки дека е :). И има уште една трета девојка македонка која има светска слава, но таа речиси воопшто не е популарна во Македонија, тука воопшто не се појавува.

Има разлика во модниот свет. Катарина е и двете, и ја кажав неа зашто е најпопуларна. Сашек е убава и ептен фотогенична ДА, ја имам напишано за една од најубави македонки дека е :). И има уште една трета девојка македонка која има светска слава, но таа речиси воопшто не е популарна во Македонија, тука воопшто не се појавува.
koja e taa treta,a inaku Sashek mislam deka e i manekenka,ama mozebi i ne e,...ne bitno,inaku i normalno deka ke e najpopularna Katerina,pa koga pobedi na svetski izbor...a inaku za Bojana,bas i ne mi se dopaga mene,osven visinata drugo ne...

Ја мислам дека оваа може да биде мајката на моите деца .

Потполно си одговараме.Иста генерација,високи,она плава а ја црн (читај, Барби и Кен),јадеме ко стоки,не сме заљубени во некој друг, од Скопје е па не мора бензин многу да се троши(мислам дека е и од Аеродром) .

Од денес ја сум на мисија .
:pos: :pos: :pos: Со среќа бато. Ако треба морална поддршка кажувај.:pos:
Офтопик: Сашек е оваа во видеото на Тошето за „По тебе„?

Оваа е прекрасна девојчица. Кога и понудиле да работи у странство шо мајка барала да остане овде?
Ебате глупите Македонци ебате. Убава, ама глупа по ова што го напраила.

Бојана ако е убава.... :pos2::pos2::kesa:

http://img199.imageshack.us/img199/9453/slovenianbeauty.jpg

Која е најубава од овие Маја Петрушсевска,Драгана Чуприна или Бојана Васик?
Pa najubava e bojana valjda. Ovaa Maja epten e dignata a i ne e tolku ubava visoka e mnoooooooogu slaba e, jedino ima interesno facice radi frizot (a i davam poeni deka e komitka:)). Dragana ako ne se lazam od tetovo bese isto ja stavam na vtoro mesto. Bajagi e dobra spored mene ali Bojana ja sie:)

Не е лоша девојката,убавка е на сликите каде што е сама,на оваа каде што се трите има некоја дебилна фаца направено.Не е сега нешто ептен,ама мене ми е далееееку поубава од сестра и.

За дека била глупава и јас имам слушнато,ама еднаш и фатив едно интервју или гостинка беше во некоја емисија,не памтам точно...:icon_mrgrАми ај да речам дека подобро е да се фокусра на позирање и шетање по писта,а да избегнува давање изјави и такви работи.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom