Kako sakam taka ke si pisam moja dozvola koga ne kazuvaat nisto od forumot pa ti mene ke mi kazis dali ke pisam makedonski ili albanski puli tamu ne meni tema dete :pos2:
Обично луѓето латиница го викаат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako sakam taka ke si pisam moja dozvola koga ne kazuvaat nisto od forumot pa ti mene ke mi kazis dali ke pisam makedonski ili albanski puli tamu ne meni tema dete :pos2:
hehehehehhe mn me nasmeja za barcelona hahaha:pos2:gledaj samo i prati :tv:koj e Real Madrid
wooooooow пеп конечно почнал и намене да сметаWho the hell is Trajce![]()
Сите пратете, да видиме кој е Реал Мадрид:tv:
Која тема жити се тролу... не гледаш дека замараш? Иди д*кај на Кристина и не спамирај тука.
Фала, пријатно.
Ај стварно не замарај оди во твојот фан клуб......................FORZA BARCELONANe zamaram ke go kupim za pari hehehehe :pos2:
Ај стварно не замарај оди во твојот фан клуб......................FORZA BARCELONA
:uvo::nesum:Доста не му реплицирајте веќе....![]()