Времето се стопли

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Еј редно беше да се стопли малце оти ќе здивев уше малку да беше ладно. Се надевам вечерва нама да биде ладно.
Бар колата ја исчистив конечно!!!

Па да ти кажам и мене ми скурчи од снеговите. Редно беше малку сонце да видиме и убава топла атмосфера... и утре вакво ќе биде времето, супер....

Rano mu e uste. Ja tek denes si kupiv cizmicki ete gi gore levo. Cekajte so leto ne brzajte.

Ноќ беше, дожд врнеше
А на мене многу ми се кењаше. :)

Ултра рима за ултравиолетен свет. Два паковања во едно.
Повелеле.

Денес конечно успеав да си турам очила за сонце како човек и да се прошетам без да станам коцка лед.

Алелујааааааааааааааааааааааааа конечно сонце многу ме израдува тоа ај нека ја затера вака само вака............

:je: :je: :je: :je:

odlichno znachi kaj vas se stopli tuka kaj mene 2 metara sneg padna vchera MAMATAAAA

dajdo напиша:
odlichno znachi kaj vas se stopli tuka kaj mene 2 metara sneg padna vchera MAMATAAAA

Не се нервирај бе пеер ти кога ке си дојдеш во Скопје ке биде 60 степена па после ке го бараш снегот.......

оооо сонценце.... а ја болна дома цел ден!!! Ама утре ќе излезам и ке си ги стаам цвикеркитеееееее

Ај у пичку матер, треба наочари за сонце да си купувам, тие шо ги имав у воз си ги забораив.... :) :)

glufce напиша:
оооо сонценце.... а ја болна дома цел ден!!! Ама утре ќе излезам и ке си ги стаам цвикеркитеееееее

abe uste ima sneg kaj tebe pred vratata:kajg:

Времето се стопли, јас се скарав со мај лав, и сеа нема да си шеткам со него никаде, мамата :pishtoldz
Ништо, џабе што се стопли времево. Едно дошло, друго отишло...:icon_roll:wub:

ThA-BiTcH напиша:
Времето се стопли, јас се скарав со мај лав, и сеа нема да си шеткам со него никаде, мамата :pishtoldz
Ништо, џабе што се стопли времево. Едно дошло, друго отишло...:icon_roll:wub:

Па неможе 2 одеднаш... не иде така. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom