Скандал во репрезентацијата: Седловски му удри шлаканица на Попов!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Naumovski e najgolemiot seljak vo reprezentacijata,toa e odamna poznato.Se ligavi ko malo dete.I nekoi od negovite izjavi sto gi imam slusano od porano se bas takvi za zalenje.Deckoto e neobrazovan sto da mu pravime.I golem kur ako se nasi i treba sega gazot da im lizime i da gi bodrime.Ima deca sto se zelni da igraat fudbal a ne da se tepaat na teren.A vakvi mockovci nadvor od reprezentacijata.Go dal srceto za reprezentacijata .golem kur majkata da mu ja ebam.Toa ne mu dava pravo da se tepa na terenot.Se kladam deka i vo drugite reprezentacii igraat serva ili sto i da e na pari za vreme na posledniot trening krvta da im ja ebam.Suspenzija zasekogas od reprezentacija,ne treba ni da se razmisluva.kakov primer ke im dadat na onie sto ke gi nasledat nivnite mesta.Treba da se ima nekoj red i da se pocituva toj red.Mora da bidat kazneti da se vidi deka nema mesto za takvo nesto vo reprezentacijata.

pa za toa e forumov be konj nekoj,da diskutirame osuduvame i kazuvame razni stavovi.ccc koj kurac si .svasta

prethodniot post se odnesuva na DENO
Цитирај го ДЕНО бе другар не мене :):helou:

Инаку и ја да играм во Австрија со плата од по 10-тина илјади евра (сигурно и повеке) и ја ке играм мрежа на 200 евра :toe:

Сигурно не бил осудуван од некои мрсулчиња кои немаат никаков контакт со фудбалот туку се само слепи гледачи на ТВ. :)

Извини коњичу, овај, стручњаку :smir:

Сигурно не бил осудуван од некои мрсулчиња кои немаат никаков контакт со фудбалот туку се само слепи гледачи на ТВ. :)

Брат мислам дека тука си грешка. Цела германска јавност го осуди тој инцидент од тој меч. Селекторот и федерацијата веднаш го санкционираа Подолски со парична казна по тој настан и мораше јавно да му се извини на Балак:smir:

1. Ко сакаше да прекини ПОПОВ, тогаш настана кавгата, се виде дека на Седло не му беше важен облогот туку победата!!!

2. За кавга требаат двајца!!!

После првиот гол Попов го потчукнува пријателски Седло по глава при радоста...кој гледаше знае...така да не се палете ко седмоодделенци на наставничка по математика!!! "У РЕДУ Е"!!! :tapp:

Gledam site tuka epten jaki poznavaci na fudbalot vo nasata zemja pa jas kako bauk resiv da gi prasam nesto, pa sakam da mi odgovorat ako moze. Koj faktor se tie majmuni Sedlovski i Naumovski da pravat vakvi ispadi u reporezentacija??? Nemozeme bez niv??? Nema decki so ke ginat na teren mesto da se tepaat??? kade bese vcera GRNCAROV od APOEL, ili toj ne cini ne mu dava pari na kopileto Jonuz pa nemoze da igra.Deckoto pred 3 dena mu nosi super kup na APOEL a za nas ne e dobar, ama trebalo da go gledame konjot od Konjare Sedlovski bez nego ne sme mozele.Interesno ne znam kolku znaete ama konjot isto na podgotovki na reprezentacija ima probano da se presmeta i so Grncarov ama dobil po golemiot mu nos. Naumovski!!! prica za sebe. Koga dojde vreme da cekame seljanduri od Konjari da igraat u reprezentacija pa ne treba da imame fudbal. Neka go zabranat so zakon kaj nas.Maznov i dava gol na CSKA, men of the match so ZENIT a nie go zemame Ilco so pocnal da igra fudbal na igraliste kade na sredinata od nego ima bandera!!! Kade e Baldovaliev??? Tri god megu najdobrite strelci u Bugarija. Robert Popov??? Ne be, nie sakame tepaci u reprezentacija bez niv nemozeme. Alal da im e i na dvajcata.Abe mars na toa nivata vi pomina pederskoto vreme. Za da gledame dobar fudbal mislam deka treba dobar selektor koj ne bara podaroci za da igras 25min protiv Spanija, nego igraci so ke ginat na teren. Za malku ke zaboravev da go spomnam Ibraimi!!!! Zalnoo

Gledam site tuka epten jaki poznavaci na fudbalot vo nasata zemja pa jas kako bauk resiv da gi prasam nesto, pa sakam da mi odgovorat ako moze. Koj faktor se tie majmuni Sedlovski i Naumovski da pravat vakvi ispadi u reporezentacija??? Nemozeme bez niv??? Nema decki so ke ginat na teren mesto da se tepaat??? kade bese vcera GRNCAROV od APOEL, ili toj ne cini ne mu dava pari na kopileto Jonuz pa nemoze da igra.Deckoto pred 3 dena mu nosi super kup na APOEL a za nas ne e dobar, ama trebalo da go gledame konjot od Konjare Sedlovski bez nego ne sme mozele.Interesno ne znam kolku znaete ama konjot isto na podgotovki na reprezentacija ima probano da se presmeta i so Grncarov ama dobil po golemiot mu nos. Naumovski!!! prica za sebe. Koga dojde vreme da cekame seljanduri od Konjari da igraat u reprezentacija pa ne treba da imame fudbal. Neka go zabranat so zakon kaj nas.Maznov i dava gol na CSKA, men of the match so ZENIT a nie go zemame Ilco so pocnal da igra fudbal na igraliste kade na sredinata od nego ima bandera!!! Kade e Baldovaliev??? Tri god megu najdobrite strelci u Bugarija. Robert Popov??? Ne be, nie sakame tepaci u reprezentacija bez niv nemozeme. Alal da im e i na dvajcata.Abe mars na toa nivata vi pomina pederskoto vreme. Za da gledame dobar fudbal mislam deka treba dobar selektor koj ne bara podaroci za da igras 25min protiv Spanija, nego igraci so ke ginat na teren. Za malku ke zaboravev da go spomnam Ibraimi!!!! Zalnoo
Дечко џабе ти е кога не разбираш.Илчо на секоја утакмица дава 100% се гледа тоа по жарот во неговата игра.Не дека секоја утакмица игра најдобро ама се бори за разлика од некои други репрезентативци.Балдовалиев???Ова по струмичка линија бараш да игра или зошто е добар?И што е проблемот со Ибраими?

Дечко џабе ти е кога не разбираш.Илчо на секоја утакмица дава 100% се гледа тоа по жарот во неговата игра.Не дека секоја утакмица игра најдобро ама се бори за разлика од некои други репрезентативци.Балдовалиев???Ова по струмичка линија бараш да игра или зошто е добар?И што е проблемот со Ибраими?

Океј е тоа, дава 100% на секој меч...но само трча ако гледаш во глобала. Не ги оспорувам неговите квалитети, добра асистенција му направи на Пандев за првиот гол. Вчера беше пријателски меч играше многу агресивно и можеше да повреди некој од Шпанците. За тоа се игра на пријателски меч?Ќе сака утре Франција, Германија, Италиа и остали велесили да играат пријателски меч против нас? Колку пати ја изгуби топката во контра каде можевме да постигнеме погодок. Првиот пат неубо му ја додаде на Попов, потоа сакаше да одглуми фауп во акција која можеше да резултира со погодок. Но ете, нека му биде лош ден. Не го оспорувам неговиот квалитет, но има подобро решение за неговата позиција во нападот. Ивановски, Тричковски...Знаеме дека дава 100% на мечевите, но од тие 100%, за тимот има постигнато само 20% од неговите настапи. Не е играч од кого би можеле да зависиме во иднина.

Abe aloooooooooooo,sto ako dava 100%,pa i nekoe dete od ulica da go sobereme i toa ke dava 100% i ajde takvi vo reprezentacijata sto davaat 100% a ne e vazno dali gi biva za fudbal.Ubavo kaza deckoto,ovoj najdobar strelec vo Bugarija,drugiov donel super kup,tretiot man of the match protiv Zenit a nie so serkovci ke gradime reprezentacija.Daval 100% cccc kade be daval da mu ebam seljakot glup za kur ne go biva,i od kaj ti vide deka daval 100%.ligle detinesto e.

Abe aloooooooooooo,sto ako dava 100%,pa i nekoe dete od ulica da go sobereme i toa ke dava 100% i ajde takvi vo reprezentacijata sto davaat 100% a ne e vazno dali gi biva za fudbal.Ubavo kaza deckoto,ovoj najdobar strelec vo Bugarija,drugiov donel super kup,tretiot man of the match protiv Zenit a nie so serkovci ke gradime reprezentacija.Daval 100% cccc kade be daval da mu ebam seljakot glup za kur ne go biva,i od kaj ti vide deka daval 100%.ligle detinesto e.
Прво не сакам со тебе да водам нормална дискусија зошто појма немаш што значи тоа.2 фудбали во живот имаш гледано и најде да зборуваш овде.Оди таму мастурбирај на Торес.

Наумовски стварно треба да се признае гине на теренот,како што вели Цацко детето е талентирано ама многу е темпераменто такво однесување само на пријателска со Грција.Кога им опна на почетокот два три старата се покакаа Шпанците.
Јас бидејки пратам БГ првенство таму учам за Тасевски и Балдовалиев можам да кажам дека се најдобри во своите екипи посебно Тасевски,Балдовалиев 2 пати беше играч на коло даде неколку еврогола а и намести многу.Тасевски е најдобриот играч на Левски колку само гола намести во последно време.
И ај доста се расправаме играчите сигурно веке се смириле.За мене најкрив е тренерот на нас ни треба Хитлер тренер, да има афторитет,иако не е лош ни Јонуз се надевам ке внесе свежа крв.

:) zolt karton vo 1 minuta ejjjjjjjjjjjjjj znaete kolku e toa vo kladilnica? e toa e nasiot ilco naumoski haha sto mue gajle za reprezentacijata ili dobil zolt karton vo 1 min.vazno toj inkasira debelo.kakov fudbal be dajteim ovci neka cuvaat podobro.seljacishta .

auuuuu gledaj ti sto zboruva Aleks Ferguson od struga hehe. Decko nemoj da se blamiras so tie glupi postovi.Podobro ne pisuvaj popameten si.Ti se najde taka kompetenten da zboruvas koj kolku natprevari ima gledano... Gledaj si go tamu Karaorman i broj kolku igraci ima izlezeno od Struga nemoj da se grizis i da delis soveti na drugi zasto osven Igor od Vanista drug i nema, se ste plivaci a i za toa ne ve biva.Ova za linijata ti bese dobro ama koj e kriv so nema podobar od nego vo momentot??? Ako e od Strumica znaci ne smee da igra??? neznam so ne mu se javis na selektorot da mu kazes gi izbrka i Pandev, Stojkov i Popov, stom gi mrazis strumicani, pa najdi ti trojca od Struga neka igraat ama da se dobri ne kako tvojata lubov ILCO, a nie pak ke ideme na stadion i ke gi bodrime. Nemora da e Baldovaliev neka go zeme Trickovski, Vasovski ili i tie ti precat???

auuuuu gledaj ti sto zboruva Aleks Ferguson od struga hehe. Decko nemoj da se blamiras so tie glupi postovi.Podobro ne pisuvaj popameten si.Ti se najde taka kompetenten da zboruvas koj kolku natprevari ima gledano... Gledaj si go tamu Karaorman i broj kolku igraci ima izlezeno od Struga nemoj da se grizis i da delis soveti na drugi zasto osven Igor od Vanista drug i nema, se ste plivaci a i za toa ne ve biva.Ova za linijata ti bese dobro ama koj e kriv so nema podobar od nego vo momentot??? Ako e od Strumica znaci ne smee da igra??? neznam so ne mu se javis na selektorot da mu kazes gi izbrka i Pandev, Stojkov i Popov, stom gi mrazis strumicani, pa najdi ti trojca od Struga neka igraat ama da se dobri ne kako tvojata lubov ILCO, a nie pak ke ideme na stadion i ke gi bodrime. Nemora da e Baldovaliev neka go zeme Trickovski, Vasovski ili i tie ti precat???

Брат и јас сум од Струга и мислам дека немора така да напаѓаш и да го навредуваш членот кој го реплицираш. Тоа си е негов став и затоа е форумов за дискусија. Инаку не е само Митрески во тимот од Струга. Легендарниот Артим Шаќири потекнува од Струга, Величе Шумоликоски потекнува од Струга...Нема никој речено дека смета Пандев или Стојков или Попов затоа што се од Струмица.:smir:

Митрески, Шумуликоски, Шаќири, Положани ако ти се малу кажи ок?

ЦЦ бетер мали деца,кој ке победи ке го тепат...:tapp::baeh:

А мое право од форумо е да ти реплицирам и ке ти реплицирам..

Кажуваш дека Пандев игра кога му треба трансфер

5 години во Лацио, а за тоа време головите за Македонија ги даваше кога му требаше трансфер а ????:tapp::tapp::tapp:

:pos2::pos2::pos2:

Го гледам, се изнадава голови! Да играше како во Лацио, сега ќе имавме далеку повеќе поени од 7! Против Холандија две 100% шанси, против Исланд две 100% шанси, против Норвешка па да не зборим колку се себичеше...
Него преку к*р мене за Пандев, си гледам Македонија да тепа. Знам што ќе биде муабетов можев и да очекуем, дека нема со кого да игра Пандев и слично.

А за тие што јадат бурек за Наумовски, треба да ја треснат главата од ѕид малку и да размислат. Наумовски е може и единствен што игра со срце за Македонија, што трча 90 мин. без разлика дали водиме или губиме. А тоа што се закачил со шпанците, па кој кур се тие бе?! Го видовте ли стартот над Пандев од страна на Силва? Или пак оној на Чави врз Наумовски? Ама како што кажав, нашиве требаше да им го испушат на шпанците, сепак тие се ЅВЕЗДИ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom