Кајгана турнир во ШАХ

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro kaj e organizatorot da se javi uste nema rezultati od 1 kolo

Dali ova znaci deka se raspaga turnirot ?????

Ako e taka posto jas sakam da se igra sah ke napravam nov turnir poseriozen!!!

Dobro kaj e organizatorot da se javi uste nema rezultati od 1 kolo
Јас сум тука, ги чекам резултатите од останатите двојки што преостануваат па да одиме на 2 кол. Вака неодиграни некои не ..

И мене не ми е јасно зошто се пријавуваат кога неможат или немат време да играат, веке колку време имат оставвено ...

Епа тие шо немаат изиграно едноставно елиминација.

Jaс можам да заменам некој,ако не му се игра..

Така расипаа турнирот само, ако не им се игра да не играат.:toe:

Јас сум тука, ги чекам резултатите од останатите двојки што преостануваат па да одиме на 2 кол. Вака неодиграни некои не ..

И мене не ми е јасно зошто се пријавуваат кога неможат или немат време да играат, веке колку време имат оставвено ...

Eve jas go cekam Cehov da se izigra i nikakov go nema da mi vrati

Ednostavno treba red da se stavi 1 kolo do togas i togas koj nema izigrano pisi sluzbena 1:1 ili ako go nema edniot clen a drugiot ostavil post avtomatski sluzbena za nego :))

mora malku da bide postrogo inace nema da bide nisto od turnirov

Ајде прајте нешто или поново организирајте..

Луѓе пишувајте приватни пораки... викајте ги противниците.. и ајде срамота е ова еден турнир неможе да се изигра налет.. :tapp:

Од 2010 никој нема пишано па еве ја да пишам нешто, да организираме еден турнир? Мислам ако има заинтересирани :)

Нема бе никој капацитет за шах на форумов, и ја барав играчи едно време.
Многу жално.... Да не знае некој дали може да најдам само фигури дека имам табла убава ама фигурите ми се shit па сакам убави дрвени anybody ? :rolleyes:

и јас сум за некоја партија, добра идеја е турнир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom