Кајгана турнир во ШАХ

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, бришете ме. Не се пријавив, само прашав. Другата недела сум турбо - зафатен, најлошо можно време за мене. Некој нареден пат. Или да го предизвикам победникот :)

Енивеј, кога ќе се видите на сајтот ќе поиграме, се регистрирав, ник ист како овде.

Многу успех и витешка борба! :smir:

ime: kole
prezime: kitanov
nadimak: piksi
lozinka: tara ra ra
и не бидувааааа

1. ManUtdChampions
2. Сајтлер
3. Bubi4ko
4. Mile Jebo
5. Gogi-ManUtd
6. Hebocig
7.dimitaar
8. аце_шваба

Го избришав IOsonoINTERISTA. Мој фаворит беше ама ништо. :)

@kolee - сигурно е зафатен тај ник, пробај со друг нешто пример: kole_kajgana нешто слично.

А ако може да ми каже некој до кога ќе трае турнирот, и во кои термини би се играле натпреварите, во колку часот? Зошто сакам да се пријавам ама не знам дали би можел редовно да присуствувам на натпреварите

А ако може да ми каже некој до кога ќе трае турнирот, и во кои термини би се играле натпреварите, во колку часот? Зошто сакам да се пријавам ама не знам дали би можел редовно да присуствувам на натпреварите

Не се знае до кога ке трае турнирот.

Утакмиците ке бидат кажувани пример да се одиграт за рок од 3 дена, ти во тие 3 дена ке се договориш со противникот кога ке бидете слободни тогаш ке играте. Ама да биде завршено за одреденото време.

Не се знае до кога ке трае турнирот.

Утакмиците ке бидат кажувани пример да се одиграт за рок од 3 дена, ти во тие 3 дена ке се договориш со противникот кога ке бидете слободни тогаш ке играте. Ама да биде завршено за одреденото време.

А пријавувањето трае до недела значи?

Јас во среда неможам,во четврток може да се изигра??:helou:
Добро, ретардиран си?
Абе дигни погоре прочитај. ЛЕЛЕ

Јасно е сега?

Друго ако не ти е јасно пишај ми ПП.

i'm in.. пријавувајте ме и мене, слободен сум наредниве 3 недели.. :pishtoldz

1. ManUtdChampions
2. Сајтлер
3. Bubi4ko
4. Mile Jebo
5. Gogi-ManUtd
6. Hebocig
7.dimitaar
8. аце_шваба
9. Duduk