Најдобар филмски серијал

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар филмски серијал?

• Matrix

Гласови: 11 5,4%
  • Lord of the Rings

Гласови: 42 20,7%
  • Harry Potter

Гласови: 23 11,3%
  • Mission Impossible

Гласови: 13 6,4%
  • The Silence of the Lambs

Гласови: 9 4,4%
  • The Godfather

Гласови: 47 23,2%
  • Indiana Jones

Гласови: 13 6,4%
  • Mad Max

Гласови: 0 0,0%
  • Taxi

Гласови: 11 5,4%
  • Friday the 13-th

Гласови: 7 3,4%
  • Star Wars

Гласови: 27 13,3%

• Вкупно гласачи
    203
Godfather! Ама и петок 13 беше ептен добар.

Како ги колеше тој

Дефинитвно без конкуренција КУМ...првиот пат кога го гледав овој серијал бев воодушевена..иако третиот дел ми ео нака послаб,и тој е сепак супер...ги гимам гледано барем 5 пати и никогаш не ми се досадни..еден од најкомплетните(во секој поглед -глума,приказна,сценарио...) филмови што ги имам видено

Vlatko_Rusin напиша:
Godfather! Ама и петок 13 беше ептен добар.

Како ги колеше тој
Еј не ме потсеќај се серев у гаќи коа го гледав:kesa:..а да иначе интересен беше Мишн Импосибл

Кумовите (особено ми се допаѓа вториот)

Го нема Терминатор

lord of the rings беше фантастичен филм, најдобра трилогија што ја имам некогаш гледано

Mission Impossible добар е само има невозможни работи :tv:

Дефинитивно Mission Imposible, секој дел исполнет со акции, драма, и неизвесност, во тоа вклучена е и технологијата која неможеме да ја сретнеме во секојдневниот живот, а исто така и добри ефекти. Па, што сакате повеќе ? :)

ХАРИ ПОТЕР Д БЕСТ!!!! заљубена сум во филмот нема што...

Mene MATRIX! NE znam zosto,mozebi zaradi so ima tolku fantazija,ili samo zaradi virtuelniot svet,ili borbite.Ne znam ni samiot zasto,samo znam deka mi e zakon! :D RuLLeZ

Роки, Осми патник, Предатор, Жикина династија, Десперадо, Стар Трек, Супермен, Икс мен. Овие како нови, да не ги повторувам останатите претходно спомнати.

КУМ дефинитивно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom