Најдобар филмски серијал

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар филмски серијал?

• Matrix

Гласови: 11 5,4%
  • Lord of the Rings

Гласови: 42 20,7%
  • Harry Potter

Гласови: 23 11,3%
  • Mission Impossible

Гласови: 13 6,4%
  • The Silence of the Lambs

Гласови: 9 4,4%
  • The Godfather

Гласови: 47 23,2%
  • Indiana Jones

Гласови: 13 6,4%
  • Mad Max

Гласови: 0 0,0%
  • Taxi

Гласови: 11 5,4%
  • Friday the 13-th

Гласови: 7 3,4%
  • Star Wars

Гласови: 27 13,3%

• Вкупно гласачи
    203
od listava ni eden...dobro ne vi tekna da stavite nekoja druga zhanra osven akcii i opshto mashki filmovi?:) mene omilen serijal mi e Cruel Intentions. auuuu filmot i da te zapali, i da te zbuni, i da te razplache, ali najvishe zapali ;P prviot e najdobar, vtoriot i taka i taka, i tretiot e vekje povtoruvanje na prvite dva, ali prviot nadoknaduva za se... ako ne vi se gledani podhitno da gi zemete zatoa shto se definitivno mnogu jaki filmovi

The Godfather - дефинитивно најбољи филмски серијал до сега.

Dobro be, kako mozevte vakva bleda anketa so volku losi izbori da napravite? Kako mozevte DIE HARD serijalot da ne go stavite? Sramota... bruka nevidena...c,c,c

Chandler напиша:
Dobro be, kako mozevte vakva bleda anketa so volku losi izbori da napravite? Kako mozevte DIE HARD serijalot da ne go stavite? Sramota... bruka nevidena...c,c,c

Не е само тој што фали тука ... а можеби ти е лош изборот затоа што гледав да ставам серијали од повеќе жанрови и времиња, подобри и полоши ... различни вкусови, па да има за сите по нешто:kajg:

jasooooooon!! најбољи филм! ја сум по хорорите, а петок 13ти е легенда! сакам да си го соберам цел серијал од кецот до џејсон Х
досеа ги иам глеано двојката, тројката и фреди протиф џејсон

ПРИЈАТЕЛИ
За мене се закон ги имам гледано 100 пати и пак да ги гледам се интересни ама само не цини она смеењено на без везе фори

Мене ептен ми се свиѓа серијалот на Хари Потер, не сум гледал до сега нешто така направено - феноменално, и Лорд оф д рингс беше добар само мислам дека таков филм стварно не вреди да се гледа дома, само во кино или под квалитетно озвучување...

Lord of the rins е нешто невидено
е тоа е закон серијал ,уште да си во можност да ги купиш оргиналите мммммм

LOTR mi se svigaat najmnogu ama tuka e i Godfather

BeBe11 напиша:
od listava ni eden...dobro ne vi tekna da stavite nekoja druga zhanra osven akcii i opshto mashki filmovi?:) mene omilen serijal mi e Cruel Intentions. auuuu filmot i da te zapali, i da te zbuni, i da te razplache, ali najvishe zapali ;P prviot e najdobar, vtoriot i taka i taka, i tretiot e vekje povtoruvanje na prvite dva, ali prviot nadoknaduva za se... ako ne vi se gledani podhitno da gi zemete zatoa shto se definitivno mnogu jaki filmovi

За Зли Намери зборуваш така? Првиот е одличен, вториот е срање, а третиот...има трет?

Најдобар The Godfather

The Silence of the Lambs дефинитивно. Сите три дела се закон, особено вториот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom