Rogers Cup 1000, 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да да утре игра Надал денеска од фаворитите играат Мареј и Федерер.Има интересни дуели на канал5 страницата не гледам дека ќе даваат денеска највероватно на канал5+ ќе даваат да не знае некој од колку сааатот или која утакмица?

Да да утре игра Надал денеска од фаворитите играат Мареј и Федерер.Има интересни дуели на канал5 страницата не гледам дека ќе даваат денеска највероватно на канал5+ ќе даваат да не знае некој од колку сааатот или која утакмица?
Бегај бе , ме излажа дека Надал игра денес :pos2::pos2:

Федерер победи, противникот Ниемајер даде отпор но јас сум презадоволен од ИГРАТА на Федерер. Многу сигурен во себе... Мотивиран 500. Надал игра вечерва во 1 сатот после полноќ против Давид Ферер. Деликатен монгус... ова де противник. :)

Ааај како се погоди па во 1 :@Треба да идам на утакмица за Скопје , и нема да можам да го гледам.Ајде ќе победи па во следното коло :pipi:

Федерер победи, противникот Ниемајер даде отпор но јас сум презадоволен од ИГРАТА на Федерер. Многу сигурен во себе... Мотивиран 500. Надал игра вечерва во 1 сатот после полноќ против Давид Ферер. Деликатен монгус... ова де противник. :)

Прекрасна игра на Федерер како што доликува на БР1..

Браво Рафа , браво мајсторе !Иако не ја гледав утакмица го прегазил на Ферер , 6-3,6-0.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Браво Рафа , браво мајсторе !Иако не ја гледав утакмица го прегазил на Ферер , 6-3,6-0.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ферер ја предаде при резултат 4-3, само незнам зошто, Надал му направи брејк и овој одма предаде, дали се работи за повреда, незнам, не разбирам шпански. :)

Ферер ја предаде при резултат 4-3, само незнам зошто, Надал му направи брејк и овој одма предаде, дали се работи за повреда, незнам, не разбирам шпански. :)

Повреда на колената. Штом Ферер предава меч поради болка, мора да е голема. Инаку тука негде беа во играта... Де мизерно де маестрално.

Ко за 1 натпревар после паузата, супер е. Само да се прилагоди.

Надал-Печнер вечер у 20.20.Печнер го елиминраше Томи Робредо , кој е 15ти носител на турниреот.Се надевам на уште една победа на РАФА !:vozbud:

Има интересни денеска Родик против Вердаско и Тсонга со Симон и двете сакам да ги гледам Тсонга мислам е вечер во 2 ако даваат.

1/4 финале денес:
Maреј-Давиденко 19,00
Федерер-Цонга 20,30
Џокович-Родик 01,00
Надал-Дел Потро 02,15

Федерер и Мареј би требало да победат,а Родик и Дел Потро може да изненадат.

1/4 финале денес:
Maреј-Давиденко 19,00
Федерер-Цонга 20,30
Џокович-Родик 01,00
Надал-Дел Потро 02,15

Федерер и Мареј би требало да победат,а Родик и Дел Потро може да изненадат.

Родик да изненади?да не си грешка.
Коефициентот секаде е помал за него а и не само тоа Родик е во голема форма денеска типувам победи на Надал,Родик,Федерер и Мареј.

Родик да изненади?да не си грешка.
Коефициентот секаде е помал за него а и не само тоа Родик е во голема форма денеска типувам победи на Надал,Родик,Федерер и Мареј.
Повеќе го мислев тоа за Дел Потро,но не е битно.И секако очекувам Родик-Џокович да биде најинтересно денес. :)

Добар натпревар, Николај делуваше поагресивно, но немаше среќа во клучните поени. Енди изигра помудро и на крајот му се исплатеше. Очекувам победи на Џоковиќ :vozbud:, Федерер и Дел Потро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom