Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене мајка ми ме издржува, и не ме остава да работам затоа што како што пишав на темата во Љ и С, јас сум мамино галениче.
Шо да кажувам, жена ми ме издржува. Не е за фалење тоа.
Ниедно од понудените опции погоре
Комбинација некоја сум. Моментално летово сум волонтер (практикант) во приватна фирма, инаку студирам плус постдипломски и плус барам работа, која нималку лесно не се наоѓаа оваа година (огласи за слободни работни места има се помалку) посебно ако си директно од факултет без искуство и ако немаш врски или книшче.
Ринге ринге јајамене па баш за фалење ми изгледа... има значи нештоlee:
но одговори си, не е ништо страшно - не си вработен и БАРАШ/НЕБАРАШ работа?
Ринге ринге јаја
Не барам, работам на две места, едното малку повеќе другото одвреме навреме, кога ќе се најде нешто за припомош-кај брудерот. Али сепак главата на семејството ми обезбедува појќе средстваМорам вака да болдирам пошто и таја чита, па да се огребам по нешто плус
![]()
Нема таква опција како мојата, па гласав приватна фирма, иако нема веза со приватна фирма. Така гласав зошто компанијава е во државна сопственост, но не е дел од администрацијата ниту централната или локална власт (Електрани на Македонија).
за жал, тука има многу малку искрени форумџии...
од 77 што ја погледнале темава, само 9 одговориле (фала ви на сите), но малку се за да проработи статистика па да видиме од каква гледан точка се мислењава. најверојатно (ако е по овие јаки 67%) најглем дел се нечии деца - средно или студенти? и од тој аспект ги гледаат работите...
поздрав и фала на одговорите
Учам,а му ги трошам парите на маж ми.
Немам време да одам на работа во исто време.:wink:
Ај сега пиши за себе.Еве ние неколку од форумов се изјаснивме.Твој е редот сега,ма да требаше ти прв да одговориш зашто твоја е темава:smir::smir: