Бели жени се палат на црнци

• Креатор на темата Креатор на темата Mandrak
  • Време на започнување Време на започнување

Сакам да имам секс со црнец (за припаднички на понежниот пол само)

• Да

Гласови: 50 35,5%
  • Не

Гласови: 91 64,5%

• Вкупно гласачи
    141
Де бе како ги делите...овие смрдат, оние смрдат...срам да му е на човек да има различна боја на кожа. Демек у зависност од боја на кожа човек може повеќе или помалце да смрди? А бела оти нели е спој на сите бои....најмногу треба да смрди? Или може затоа што е комбинација од сите бои...ние мирисаме на праска?

Анастазија без нервози, неможе сите да се космополити.
Инаку еден мал совет од моја страна тие од далечниот исток (косооките) е тие имаат потенцијал да смрдат повеќе од црнците не ради друго туку пошто јадат позачинета храна.

Интересно :). Истово сум го читал ама обратно деека белите на нив им мирисаат (непријатно) на путер и млеко пошто они млечни воопшто не јадат.

imam zet crnec...ne elos onaka po karakter, ama cigan i crnec ne mozam da podnesam, zatoa dzabe bil dobar po karakter mene nema da me izlaze )))))))))

pa i toa decata be maslinki c c c c c , ebate kolumbo ebate kaj k@r ja otkri be amerika

imam zet crnec...ne elos onaka po karakter, ama cigan i crnec ne mozam da podnesam, zatoa dzabe bil dobar po karakter mene nema da me izlaze )))))))))

pa i toa decata be maslinki c c c c c , ebate kolumbo ebate kaj k@r ja otkri be amerika

Ти спомна уште еден момент а тоа е потомството. Една работа е да бидеш во врска извесен период ама деца мешанки да добиеш, проблематична работа.

И газот ви смрди па си го носите:smir:
Темава не е за развивање на расизам.Затоа ве молам без излевање на џигери без потреба.

ДА повекето бели девојки се палат на црнци незнам зошто ама така е

Значи не сум расист ... не размислувам на таков начин . Ама не одобрувам ни секс мегу различни видови . МИслам секс со црнци од чисто генетски причини сметам дека е содомиа . А то шо се збораше за димензии ... нема врска статистички бар рамни сме . :duel:

Шо има врска дали е црн, бел, жолт, кафен и тн. ако чоекот е арен нема врска бојата или националноста.

"Чоекот не го гледај по изгледот, гледај му ја душата"

А што се однесува до алатот толку време поминало што и тие и ние сме се измелезиле па големината е горе долу иста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom