со кого од форумов САКАТЕ да се "скљафтате"???

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорче Бој
  • Време на започнување Време на започнување
Е за дрндалче треба на двобој да идеме да знаеШ !
--- надополнето: Jun 14, 2011 11:42 PM ---

ти прво наполни 18 па после кецај се со сите хахахха
Сега ја прашав мама и ми рече може да идам и со постари од 7 години:)
--- надополнето: Jun 14, 2011 11:47 PM ---
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЛЕЛЕЕ. ЈАС МИСЛЕВ ДЕКА ТЕМАВА Е СО КОГО сАКАТЕ дА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ А НЕ СКЉАВТАТЕ хахаха

Ама се кладам дека ти има речено само дека можеш да одеш со нив и секако да ги гледаш , дурго нишо поеќе :) :)
Ај сеа ќе ја прашам дали може да се скљавтам hhaha

Е за дрндалче треба на двобој да идеме да знаеШ !
--- надополнето: Jun 14, 2011 11:42 PM ---

ти прво наполни 18 па после кецај се со сите хахахха
абе ако сакаш групно ќе ги раскљафтаме итоа убаво цел месец со нозете на страна да одат и на гз да неможат да седнат хахаха :ROFLMAO:

абе ако сакаш групно ќе ги раскљафтаме итоа убаво цел месец со нозете на страна да одат и на гз да неможат да седнат хахаха :ROFLMAO:
хахаха рационално решение браво , ем нема да правиме двобој ем че бииме задоволни и двајцата , а може и онаа Вокерка шо викаш и таја да ја земје ха ? :ROFLMAO:

Знам зошто сакате со Леандра, оти аватарот ви прај филм, знае таа че ве купи че ве продај :p

значи јас и педерчето паранормал мора да ги кљафтаме
дрндалче,вокерка,леандра,николина,бомбонче иии сите од женски пол на форумов...
тоа мислам се викаше харем...

гледам дека Дрндалче ве полуди сите на форумов :)

Знам зошто сакате со Леандра, оти аватарот ви прај филм, знае таа че ве купи че ве продај :p
na leandra avatarot - NE- kao devojkata da ima problem so tiroidnata (shtitnata) zhlezda-
ama eden drug avatar me remeti mnoooogu;)
pobarav- zamoliv da go zameni -
veli- neeeee, dobar mi e sega zasega

ami tammi neshto mi ja nema:rolleyes: a i nikolincheto ne e za bacish ., ama neshto mi eluta ., nit zbori nit govori so mene ., ajs tolku shkrapanje so okovo ta na ochni morav da odam;):coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom