Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StevoMC напиша:Gospod e sila a ne nekoj covek sto biblijata go postavil mozebi postoi moze ne nikoj ne znae kako sto nikoj ne znae koj ne sozdal?
Da, Bog pokazuva deka postoi, toa go pokazuva vo tvoeo srce, Toj go dava svoeto prisustvo na onie koi go baraat i sakaat. Vo red se tvoite molitvi, no sekako treba na Bog da mu ja dademe i slavata koja mu pripagja. Da ne bideme sebicni i samo da barame, no Bog saka da slusne od nasite usti deka go sakame, pocituvame, zavisime od Nego. A isto taka, Toj saka da sme otvoreni i za ona sto Toj saka da ni go kaze, a toa e preku Biblijata.Marina_P напиша:Верувам цврсто во Господ, засто многу пати ми покажал дека навистина постои,Е сега сигурно си викате како? Сигурно не преку визии или гласови како што правел многу одамна во времето, туку преку многу едноставна и блиска комуникација со Господ, а која е молитвата. На пример, ќе го замолам Господ ако некоја работа што ја правам во моментот, а не сум сигурна дали е исправна или не, ако е исправна да ми успее, а ако нее да не ми успее. Само сепак мислам дека не треба да има шема за комуникација со Господ, туку дека секој треба да си најде свој начин да комуницира со Него.За мене Господ е се и многу си го сакам.
Volkswagen напиша:Верувајте во она што ви кажува срцето, а не умот...
Одговорот е во вас!