Демографија на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Sven
  • Време на започнување Време на започнување
Фала богу за нешто да се сложиме хехе гарфилд. А ти константин помалце да ги слушаш твоите ментори хехе. Викаш како е можно? Па како е можно командант вентили да биде минстер за земјоделие? Епа можно е и се друго. А не е дека викам зошто не ми одговара туку кажав зошто самата претседателка на пописна комисија се огради од резултатите и кажа за многу неправилности и конкретно посочи дека се работело за притисоци за бројот на албанците во Македонија.

Ostaj te go vie komandant ventili raat.....pobednikot si ima sva prava, duri e i ljubezen pa Herr Komandant ne insistira na obavezitelno bacuvanje raka od strana na pokorenite pri izleguvanje na govornica :):)!!
Sven ve prasuva ubavo : da seli u Sofija ,il da ne seli dva puta...pa odma da ja fati Canada ?????? Davajte mu sovet :):):)!!!

Нека почека второ полувреме па ќе му кажеме хехе.

На мен ми е все таја. Аз сега с'м си в'в Варна. Докато с'м в Б'лгарија ми липсва Канада, а като отида в Канада - живота е друг, липсва ми нешто от Б'лгарија. И като си направја сметка - живот и здраве догодина сме в европејскија с'јуз - аз с'м д'ржавен служител, парите дето ги изкарвам тука са тија които ште ми остават и в Канада. Т'ј че засега аз тук с'м добре. Само това ме притеснјава и го споделјам с'с вас, че трјабва да се вземат мерки иначе цигани, турци и албанци ште ни се качат на главата.

Eh, Sven.....ne si zabelezal onaka zanesen vo analizi, pogledni niz toa prozorecot, veke se na nivo na 2 sprat (etaz???), ubavo ti kazuvam ...Kanada ...ni EU ne te vadi , ko termiti se :):):)!!!

Аз с'м живјал и учил д'лго време в Лондон. После като се в'рнах от Англија изкарах и емигрантската процедура за Канада. Изкарах 1 година и в Канада. Има една римска поговорка - Ubi bene, ubi patria. Родината е там к'дето е хубаво. Никој не напуска дома си от хубаво. Ама да ти кажа като походих малко по света разбрах че Б'лгарија хич не е лоша д'ржава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom