Авто стопер (паметно или не ?)

• Креатор на темата Креатор на темата Gunner_L
  • Време на започнување Време на започнување
За кого е авантура тоа супер за него, јас си зборев од моја гледна точка дека автостопот е будалаштина со оглед на тоа какви психопати шетаат.

Кој што сака нека прави, јас за себе си зборам.

Тоа со психопатите премногу се преценува, шансите да налеташ на некој таков се минимални. Но да, од твоја гледна точка полесно е човек тебе да те нападни отколку мене. Не велам дека не можи да ми се случи тоа мене, ама смешно ми изгледа да ме качи па да ме нападни, побргу би се случило да не ме качи поради таквото размислување што го имаш ти или сличните на тебе.

Не сум автостопирала и мислам дека никогаш не би го направила тоа. Посебно сама нема шанси.
А и не би застанала да земам автостопери. Од кај знам дали е автостопер или е некој силувач или криминалец???
Што е сигурно сигурно.

Може јас да не автостопирам и да одам пешки па некој да ме нападне не е ништо сигурно во денешно време, ама јас да се качам во туѓа кола сама со непознат ќе се укакам од страв, срце ќе ме фати :)

еднаш иам патувано со авто стоп со едно старче :) закон беше :):).

Шо се однесува до мене би патувал автостоп , али јас не качвам никој :):)

Во никој случај не би качил некој,ниту пак би сакал мене да ме качи некој ... денешно време ништо не е сигурно

Многу често патувам така и се чуствувам сигурно..До сега ми се нема случено ништо лошо..

никогаш ни сум автостопирал, ни пак планирам за во иднина. поарно ќе викнам/фатам такси ќе платам ако треба и 1000 ден. од колку со некој психопат да се возам или да земам

Се имам возено повеке пати од Стар До Нов Дојран или обратно посебно на 1,2 мај кога бев шворц од картите шо губев или последните пари да ги заштедам...

порано тоа и претежно бел ден..нокно време не би стопирал ниту качувал.Секакви изроди од луге има на денешно време.

Па по што кога е школската година, секоја ден патувам, и школото ми е оддалечено 25 километри, секогаш кога имам помалку од 5 часа, стопирам. 2 години веќе стопирам, и никогаш не сум имал никаков проблем, а и не верувам да има таква личост тука во мојата околина (Велес) што би те прелажал, и би ти наштетил нешто. За во другите градови не знам како е, ама не би требало и таму да има некакви проблеми.

стопирам јас така еден ден, ми застанува една девојка 24 години имаше, што туку раскинала со дечкото кој ја изневерил...запраивме моабет така...и вика ај до кај мене на кафе, па ке те однесам дома после...и викам нема проблем...
стигнавме кај нејзе на кафе, кафето бидна, а после кафе се знае што следува:
хух, едвај ги гледам више копчињава од тастатурава...креветон ме повикува, а се повеќе ја сакам перницата одошто мониторот...
може е ван тема али добро освежување е мислам,
добра ноќ

Сум стопирала низ цела Македонија, со друштво, во минатиот живот кога бев луда и незаборавна :) Во овој живот го враќам долгот - качувам стопери, особено млади луѓе, пошто ми е јасно колку не остануваат пари за превоз во буџетот студентски.

ооохоооооо колку само дааааааа.После секое афтер парти инсистирам да си идам со автостоп :D

Сум стопирала низ цела Македонија, со друштво, во минатиот живот кога бев луда и незаборавна :) Во овој живот го враќам долгот - качувам стопери, особено млади луѓе, пошто ми е јасно колку не остануваат пари за превоз во буџетот студентски.
:bravo: така и треба...

Nikad ne sum bil autostoper nema ni da bidam sekakvi luge ima i ne mozam sekoj da me voze osven tato mama i devojka mi :P

За паметно е, ама за сигурно не баш.

Nikad ne sum bil autostoper nema ni da bidam sekakvi luge ima i ne mozam sekoj da me voze osven tato mama i devojka mi :P
Ти ова сериозен си?
Мислам стварно ако си сериозен и ако не си дете, ете пишува 23 години имаш, тогаш нешто не во ред со оваа ситуација :nesum:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom