Шмизлички!

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sephiroth напиша:
Ај просветли не за легнувањето плиииз:uvo:. Баш сакам да ја чујам таа специјална техника на која паѓа секоја шмизла. Да не е "Вадам 3000 евра од новчаник и и викам, слушај мала идемо да ове паре попимо а ондак чу те возим с мојим мерцедесом" (мора на српски да биде ради ефект)

Бај д веј, немам ништо против шмизли пошо ги игнорирам, исто ко да не постојат за мене. Нека идат да си излечат комплекси, па ке почнам да ги забележувам, па дури и муабет да им праам (ако можам да склопам муабет со такво суштество)

абе баш најмалце пари ти требаат да легнеш шмизла значи си седиш си чекаш и ја земаш а секогаш има некој кој ја колка цела вечер со пијање и после си оди сам :toe:

брат многу е лесно да успееш кај шмизла само треба да и го правиш филмот да ја возиш,само фурај и филм - наоѓај и сличности меѓу тебе и неа за да почне да мисли дека прави муабет со "принцот од соништата".
а тоа е факт,она брзо ке помисли дека си принцот од соништата затоа што само рбетниот мозок и е активиран (тоа ти е типична шмизла)...

хехехе во право си тоа е финтата :toe:

Зашто таа глобализација дека сите шмизли се глупи и лесни девојки!?:icon_roll

може да се каже не а и да

RealGirL напиша:

може да се каже да дека се лесни девојки али типичните шмизли...
оние кој се недораснати...
али нажалост познавам една шмизла која има понашање на шмизла а не се облака баш како шмизла и се дружи со HardCore лугје и би рекол дека не е лесна девојка...затоа што можеби има по големо животно искуство!!„!

Хм..според тебе што една девојка ја прави шмизла?
Облеката,однесувањето,лигавењето,што?

RealGirL напиша:
ама мислам дека неможе да се неарекува шмизла девојка која е убава паметна атрактивна значи тука треба да дефинираме шмизла
деф.. шмизла е довојка која мисли дека е паметна а нема три чисти и мисли дека е јака п**ка и од тоа нема ништо а е убава..
заклучок..секоја шмизла би требало да е лесна :toe::toe:

vp напиша:
ама мислам дека неможе да се неарекува шмизла девојка која е убава паметна атрактивна значи тука треба да дефинираме шмизла
деф.. шмизла е довојка која мисли дека е паметна а нема три чисти и мисли дека е јака п**ка и од тоа нема ништо а е убава..
заклучок..секоја шмизла би требало да е лесна :toe::toe:
Ама БИ требало:):)Што и не значи дека е така!:smir:

RealGirL напиша:
да не викам не,донекаде си во право.Али доколку правиме муабет за Типични ШМИЗЛИЧКИ... - No Comment -

RealGirL напиша:

па затоа и реков дека би требало нормално дека неможи никој да тврди дека е така зошто му се нема спуштено на сите шмизли што постојат :toe:хехехехе

i шмизлите се живи суштества во овој случај го преставуваат зенскиот пол и би било глупо и сурово да го осудуваме нивниот стил на живеење однесување и опстојување во ова опшество.
така да што некој со омраза гледа кон нив истото се случува и за тој некој ...едноставно еден реален круг каде секој со секого се прекорува за начинот и егзистирањето во ова опшетство..
Шмизлите - имаат чуства , и тие знаат да сакаат да лажат да преварат да симулираат провоцираат иритираат и мн.други карактеристики тие се нежни емотивно забавни чустивтелни интересни . и тие дишат се хранат излегуваат се забавуваат уживаат во нивниот свет.

ТОГАШ што ги прави поразлични од останатиот свет ? и зашто воопшто мора да се има нешто против нив

** Мој живот Моја одлука ***

Pa vaka.. Ne ja pravi oblekata smizla nego ponasanjeto.. Karakterot.. I taa naivnost OGROMNA.. Da.. Polesno moze da se legnat KLASICNITE smizli bas zaradi taa NAIVNOST so ja spomnav.. A inace i ja iam stvari od Phard.. Znam da zabegam i po Coton i po nekoi drugi takvi mesta so "takov stil".. Ali toa uopste ne znaci deka sum smizla.. OBLEKATA NE GO PRAVI COVEKOT

Смизла хм
прчла секогаш е она најубавата најдобрата не признава никој само себе:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom