girlll напиша:A inace i ja iam stvari od Phard.. Znam da zabegam i po Coton i po nekoi drugi takvi mesta so "takov stil".. Ali toa uopste ne znaci deka sum smizla.. OBLEKATA NE GO PRAVI COVEKOT
Не го прави,али кажува многу за него:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
girlll напиша:A inace i ja iam stvari od Phard.. Znam da zabegam i po Coton i po nekoi drugi takvi mesta so "takov stil".. Ali toa uopste ne znaci deka sum smizla.. OBLEKATA NE GO PRAVI COVEKOT
Дали ако носам облека која била во мода пред две години кажува дека сум јас неинформариан насекаде?Дали ако носам облека во која ми е удобно,но не се вклопени боите означува дека не сум интелегентен бидејќи сум склопил темно зелено со црвено?Знам дека ја сакаш модата и дека мислиш дека има важен фактор во животот а и многу други девојки така размислуват,но ете јас со тоа не се сложувам...за да не го должам постов уште педесет реда ќе ти кажам само меѓу али и кажува да ставиш мислам дека бидејќи не секој се сложува со тебе...:helou:`Ангелче` напиша:Не го прави,али кажува многу за него:smir:
Pak e smesno. Bilo kako i da ekpbKENGUR напиша:Не е лилееееееееее, туку е лилааааааааааа!
СпаЈдеР напиша:Дали ако носам облека која била во мода пред две години кажува дека сум јас неинформариан насекаде?Дали ако носам облека во која ми е удобно,но не се вклопени боите означува дека не сум интелегентен бидејќи сум склопил темно зелено со црвено?Знам дека ја сакаш модата и дека мислиш дека има важен фактор во животот а и многу други девојки така размислуват,но ете јас со тоа не се сложувам...за да не го должам постов уште педесет реда ќе ти кажам само меѓу али и кажува да ставиш мислам дека бидејќи не секој се сложува со тебе...:helou:
СпаЈдеР напиша:Дали ако носам облека која била во мода пред две години кажува дека сум јас неинформиран насекаде?
СпаЈдеР напиша:Дали ако носам облека во која ми е удобно,но не се вклопени боите означува дека не сум интелигентен бидејќи сум склопил темно зелено со црвено?
ПрИтИ_гРл напиша:Абе шмизли...секој со тек на време во одреден пероид девојката е шмизла...некад во однесување, облекување...
Мене ме нервираат ептен, посебно во кафич како играат, уф идиотки...
`Ангелче` напиша:И мене! Знам да ги емитирам![]()