Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тооо мајтори БРАВО за победата иако требаше да дадеме повеќе голови ама таа е јбг:pipi:... првиот гол одли4на асистенција од vella а вториот одли4ен гол на arshavis беше од опасајт ама ќути не виде судијата :pos2::pos2:.. само вака да продолжиме со играта партал ке праиме се :smir:

кој вела дуду бе ало :vozbud:

тооо мајтори БРАВО за победата иако требаше да дадеме повеќе голови ама таа е јбг:pipi:... првиот гол одли4на асистенција од vella а вториот одли4ен гол на arshavis беше од опасајт ама ќути не виде судијата :pos2::pos2:.. само вака да продолжиме со играта партал ке праиме се :smir:

Дуду беше :arsenal1:

И нека ни е честито победата против глупите гејци

А зашто мојов нет е деликатен може ли да ми даде некој линк од головите од мечов ?
-фала !

Нова тв рулз=))
Нека ни е честито победата.:pipi:

И овде беше рулз нова тв али ја скинаја :pop:

бај да веј маноне три натпревари по рд нема примено гол.Ел муњо во најдобрите натпревари го немаше тоа

Јас баш гледав добра снимка на http://adthe.net/ не ми кочеше одлична игра на цел тим аршавин и Персие се враќаат во добрата форма што е голем плус за нас а наредно коло и Волкот:vozbud: вермален како и по обичај Ѕвер, исто и за галас ,мило ми е што ги ебавме грчиштата :vozbud::vozbud:

А зашто мојов нет е деликатен може ли да ми даде некој линк од головите од мечов ?
-фала !
Ќе ги даваат на Канал 5,после вестите...

btw. Честито победа..:smir:

Gunners Break Down Greeks
Како само прекрасно симулира ова :pipi:
Иначе вака гласи натписот на Гол.ком за овој вечерашен меч... прекрасно !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom