Фешта - фестивал за млади музички таленти

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
ужас над ужасите!, сите пеачи ТАПА се, како прво изгледот не им чини.. се облекле ко н апазр да одат, резили! друго тоа песните сите им се ПРЕВЗЕМЕНИ поточно музиката значи не се кадри сами да си напишат една помочана песна па музичари ке се правеле којзнае од каде излегле па на телевизија сме леле кефови :tapp:
уште по жасно беше кога ги видов тие Mr. Slim битолчаните кои ПОЈМА НЕМАТ од музика ни М ја немаат од музичари, тоа „жирито“ е уште една најдебилна ствар значи собрале 2-3 тоа водители што ќе се па ќе изиграваат дека се врвни експерти па сеа ќе им солат памет на тоа сељаците на бина (поштовање ако има некој таков тука) како испеале, шо ..,а тие никад во живот немале веза со музичкиот свет, мислам ..се гледа по коментарите..

па така да, сево ова е ПРОПАДНАТА ИНВЕСТИЦИЈА, жал ми е за А1 им го кварат угледот.. :nesum:

Bratot na Magdalena e LAzar Cvetkovski inace..kompozitor i tekstopisec vo Republika produkcija.

ocekuvajte i nea da ja vidime vo finale :vozbud:

Па нормално, кога во споредба со останатите „таленти“ имаше најдобра песна. :icon_roll

И Венера и Кико не беа лоши..

Плус тука ти е Електра :vozbud: леле која брука..е тоа ти е "талент":nesum:

Лол, како Панчо го изруга Џеј Џеј, свака му част. :cuc: Геј Геј, хахаха. :pos:

Лол, како Панчо го изруга Џеј Џеј, свака му част. :cuc: Геј Геј, хахаха. :pos:

Не знам,може не си сконтал како што треба,може се зезал или што и да е.Зашто мислам дека се соработници или?Може и јас грешам...А фестов,имево си кажува се,фешти.Ужас.

Тоа феста може слободно да се крсти - СВАШТА, дај бе луѓе нели ви е доста од sTARS WANNA BE. Почнуваме да стануваме бетер од Србите со Пинк и Бугарите со незнам како им се викаа оние канали што мислат дека прават музика. Што е најстрашно одиме по пример на Бугари, АЛООООООООООО свестете се оти отидовме у .....:uvo:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Тоа феста може слободно да се крсти - СВАШТА, дај бе луѓе нели ви е доста од sTARS WANNA BE. Почнуваме да стануваме бетер од Србите со Пинк и Бугарите со незнам како им се викаа оние канали што мислат дека прават музика. Што е најстрашно одиме по пример на Бугари, АЛООООООООООО свестете се оти отидовме у .....:uvo:

Фестивалот не е правен по пример на Бугари туку по Copyrighted лиценца на фестивал од Албанија, земја која до вчера можеше само вода да ни носи. :tapp::tapp::tapp:

Не знам,може не си сконтал како што треба,може се зезал или што и да е.Зашто мислам дека се соработници или?Може и јас грешам...А фестов,имево си кажува се,фешти.Ужас.

Директни конкуренти се. :)
Панчо од Република, Геј Геј од Јованов Рекордс.

Фестивалот не е правен по пример на Бугари туку по Copyrighted лиценца на фестивал од Албанија, земја која до вчера можеше само вода да ни носи. :tapp::tapp::tapp:

Е да у право си. ЗНАЧИ БЕТЕР. Помиош од Албанија:kesa:

На една емисија, Панчо спомна дека Геј Геј на Макфест 2008, за песната на ДНК - Полна Месечина која ја компонирал Врчак, сакал да се стави како автор на нумерата на што дошло до конфликт.

А и Панчо заедно со неговата екипа кељави се исто така најбољи. АБЕ НЕМА ЖЕНСКА ШТО ЈА НЕМААТ ЛЕГНАТО -според песните. А па бламирањето што си го прави на телевизија со таа третокласната Натали...... немам зборови.:pos2:

Панчо порано ми беше само дебилен, сеа е еден од оние што кога ќе ја добијам дозволата за прогонување на Антарктик ќе води колона натака.
Господе боже колку ми е жал што имам телевизор на моменти.

Слаткар...
“Панчо брат - не се замарај стари...хејтери љубоморат дека правиш највише пари!“

Шо знам...не го мразам...треба некој да ми згрешил нешто за да го мразам...ниту ми е одбивен, али сепак не ја слушам неговата музика.

Ја има ли некој од христијан - срца изгубени ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom