Најлошо/невкусно облечени звезди

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
А тие сликите за Роуз со забеганиот фустан се 2001, на ЕмТиВи награди, а тогашен дечко и беше Мерлин Менсон. Не ме изненадува вкусот за облека, ако ти е приближно ист како вкусот за машки :)

Дефинитивно Парис Хилтон, нема ко нејзе, не можам да ја поднесам, стварно е одвратна, пак уште ко ќе облечит некоја чкљ комбинација уште поодвратна станвит.
es.gif

OMG!!! They're UNdressed ...

Spears_x17_Jan30_4001.jpg

JenniferLopezSplit_400.jpg

ОМГ ! Хр мејкап ! :nesvest:

Stone_x17_Feb0107_400.jpg

SarahSilverman_400.jpg

LilKim_400.jpg

PhoebePrice_400.jpg

debra_messing.jpg

Има испади колку сакаш, се случува.:smir: Ама секој пат да облечеш нешто и да изгледаш како циркузант - тоа ретко кој го може. Бритни Спирс, Лил Ким, Парис Хилтон, Никол Ричи се неповторливи ... Тери Хачер исто ми е многу бљак ... Близначките Олсен знаат испади неверојатни да направат ... :nesvest:

mary_kate.jpg

najgolemi frikovi mi se:Bjork,Britni,Maraja Keri,da ne zaboravime na sestrite Hilton....i tako dalje a od nasive ima eden folker ne znam kako se vika odi so (svilena) marama na glava ide non-stop aj barem da licese na nesto

poveketo turbo folk dzvezdi i britney spears i bliznackite olsen. Stavaat se i sesto na niv i izgledaat kako novogodisni elki. A imaat toku pari i mozat da go kupat sekoe parce obleka... a ne da go stavaat sekoe parce obleka na sebe!! Ama se e prasanje na vkus i stil!!

Porano mnogu ja sakav Britney,bas dobro se oblekvase,ama sega moram da priznam deka e uzas....

Споре мене, убедливо води Christina Aguilera. Ми се свиѓа типката, има способности - глас, изглед, певливи песнички, ама врска нема од облекување. Сега со ова back to basics стилот и музиката почна да се вади, ама претходно секоја комбинација и гарантираше катастрофа. А и Britney не е нешто подобро од неа...Колешки, јеби га.

Кристина Арнаудова и Christina Aguilera дефинитивно на прво место

Бритни Спирс ! Катастрофа ! И Линдзи Лохан ме разочарува ..

Немам коментар катастрофа се сите до една:toe::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom