Автограми

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Многумина собираат автограми од познати личности тоа претставува еден вид хоби.

Вие?

Собирате, колку имате, од кого?

Некоја интересна случка поврзана со добивање некој автограм?

Мене малку ми е глупо ова. Што ако некоја позната личност ти даде питпис на еден обичен лист хартија? Што да не ке си го урамиш? Обичен лист хартија кој утре може да биде скинат или изгорен. Друго е кога ке се сликаш со познатата личност тоа е веке друго.
Али ова хоби на мене ми е глупо незнам ајде да видам тие што збираат автограми како ги чувате што им правете после баш ме интересире?

Ниш пеер шо им праиме ги чуваме ја имам автограм од Кресоја баш ми е мерак.:back:

Досега имам земено само од Марко (Дај Побрзај).
Ептен е дебилно, ми стави само еден потпис М.Н. и толку. :pos2:
Дури и го зафрлив негде, кој знае каде ми е сега.

Инаку ништо не беше посебна случката, се случи пред 2-3 години, беше водител на една забава, дојдов, побарав, земав. :toe:

Де бе автограм ја попрво би му рекол може автограм?И тој ќе ми рече да!И ја ќе му речам дај да ти се потпишам...

Досега имам земено само од Марко (Дај Побрзај).
Ептен е дебилно, ми стави само еден потпис М.Н. и толку. :pos2:
Дури и го зафрлив негде, кој знае каде ми е сега.

Инаку ништо не беше посебна случката, беше водител на една забава, дојдов, побарав, земав. :toe:
хах, па тоа е тоа, џабе зимаме автограми кога знаеме дека за некое одредено време ке ги бараме каде се?

Мики, нема фајда од чувањето и кој ке ти виде или ке се фалиш ти дека имаш автограми? :)

Сликај се со познатата личност урами се и завршена работа :))

Крејзи Ин Лав, не биди лута кон мене плис ! :)

Повеќе сакам автограм отколку слика од некој:)

Затоа си зимам од скоро сите познати што ке ги начекам. И ГИ ЧУВАМ!:)
Имам од Ричард Гир, Касандра и Ранду:pos:, Тоше, Каролина, Ребека, Влатко Илиевски, Бекам, Шимич, цела фудбалска репрезентација на Македонија(Пандев:pipi:)...

Толку ми текнаа сега:)

хах, па тоа е тоа, џабе зимаме автограми кога знаеме дека за некое одредено време ке ги бараме каде се?

Мики, нема фајда од чувањето и кој ке ти виде или ке се фалиш ти дека имаш автограми? :)

Сликај се со познатата личност урами се и завршена работа :))

Крејзи Ин Лав, не биди лута кон мене плис ! :)

Не сум лута зашто би била, тоа си е твој став нормално. Сепак сериозно, има луѓе кои уживаат да земаат автограми си имааат посебни тефтери, тетратки... И јас едно време собирав, само не во тефтери, туку на ливчиња кои си ги лепев во дневниците и споменарите и се уште си ги чувам. Тогаш бев помала и интересно ми беше, сега не толку.

Aвтограми..
епа вака..
од Благица Павлоска :pos: мораше прв да се спомни, сум имала и од Касандра на времето ко била дојдена Охрид,ама којзнае кај е тој автограм, имав од скоро сите од М2 првата година шо беа, од Адријан Гаџа, од Тоше, Каролина, Елвир Мекич, Јован Јованов..:back:

зборувам во минато време пошо сите автогами шо биле на лист завршиле во ѓубре(освен од Благица Павлоска , за успомен и дуго сечање), или пак ми биле на рака дадени..

Не сум по автограмите, уште помалку по сликањето СО познати личности. Доволно ми е што ги гледам низ viewfinder :)
Последниот пат кога бев во Детско село, настапуваа Некст Тајм, и откако завршија се муабетам со другарка на МСН и ме прашува дали ми зема автограм од момците??
И јас бев целиот збунка, и и велам, НЕ.
Ајт следниот пат.

Така да за следниот пат кога ќе ги начекам имам обврска да им земам автограми :)

Ни сликање, ни земање автограми. Ако би морал да бирам би се сликал со позната фаца.

Собирав порано,си имав некоја мала колекција,ама сега веќе не.:)
Единствено ако доаѓа некој на кој што стварно вреди да му побарам автограм,па тогаш.А од оние кои што имам...Хммм па не се баш нешто многу вредни за да ги спомнам [освен Тоше Проески] ама еве: Ребека,Искра,Каролина :tapp:,Бојана,Ламбе,Калиопи и толку...не ми текнуваат други.:toe:

Порано кога беше модерно да бараш автограми имав на Ѓорѓи Колозов, Шенка Колозова, Тоце Тодоровски- сите овие од Македонските народни приказни. За пеачиве не се сеќавам дали сум им зела автограм, дека ми беше глупаво, но и срам да одам да ги молам:kesa:
Инаку сега би зела автограм само на некоја позната спортска ѕвезда, некогаш ако имам можност да присуствувам на таков натпревар (на пример од Роџер Федерер):pipi:

Јас не собирам автограми.

imam i sliki i avtogrami od nekoi peaci koi gi slusam a sum gi sretnala a od sekoj nezimam...sum gi videla mnogu pati J.J. kompanija ama na pamet ne mi teknalo da zemam od nekoj od niv ni avtogram ni slika so ke mi e :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom