Да ти е*** таткото :)

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Аиии ,грвота малиот бе... Али суратот шо му се појави на екранот е страва а башка и вриштењето:ija:Вака и ја пред некое време наседнав, и тоа од Офчарот,пушти он еден линк,демек со слики од Џесика Алба . А ја па у тоа време си имав пуштено музиче некое на компјутерот и тоа погласно , и .... И нешто слично ко малиов реагирав. Е добро сега не плачев ама...

head напиша:
Аиии ,грвота малиот бе... Али суратот шо му се појави на екранот е страва а башка и вриштењето:ija:Вака и ја пред некое време наседнав, и тоа од Офчарот,пушти он еден линк,демек со слики од Џесика Алба . А ја па у тоа време си имав пуштено музиче некое на компјутерот и тоа погласно , и .... И нешто слично ко малиов реагирав. Е добро сега не плачев ама...

:pos: :pos: :pos: ke bese satrasno da te snimale i tebe ahha...Ama za mene ovaa e zakon do sega poubavo nesto ne sum videl :)

icon10.gif
dushicka

татково немал намера да го преплаши до смрт детево (греота детето), којзнае колку после му било жал :)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Абе и мене ми имат напраено ваква глупост. Си седиш, си слушаш пријатна музика, си читаш текст за Стоун Хенч

и наеднаж ти излегва едно страчно бате и ти вика ААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pos: Многу се најзакон

таквите клипчиња

Абе зашо неможам да го гледам ?:star:

idiot od tatko ej !!!
c c c tipichen amerikanec

Dani^^^ напиша:
Е не ,така мислев ќе ми се појави :icon_lol::icon_lol::icon_lol:.Стиснав ама неќе :icon_lol:
Епа тогаш те мрази компјутерот :):):):):)

Еваааааааааа шо нема да видаш.
Дани, десен клик на ”клипот” и саве таргет ас.

Hypnotic напиша:
Еваааааааааа шо нема да видаш.
Дани, десен клик на ”клипот” и саве таргет ас.

Успеав,фала ти :) .
Душа детево еј...колку ми падна жал татко му му се смее уште бе-кретен...

Ова не е смешно, деца знаат да имаат последици. да дтка, да мокри ноќе, да развие фобии...ужасно е на дете да му се направи ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom