Сексапил

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше тема околу сексапилот на која сакав да постирам, а се откажав кога ја запоседнаа средношколки со коментари во стилот "да, секси сум". Мислев таа дека е. :)
Апропо муабетов, секси може да е жена, не девојче испреправено во жена. Сексапилот ми е вродена работа, талент, експресија, дел од хабитусот на една личност, а тоа ниедна танга не го купува. Рабовите над панталони се привлечни за некој без високи барања, барем во однос на интелектуалните. Не е минус пријатен надворешен изглед, ама не е ни приоритет. Јас прост човек да зрачи со сексапил се`уште немам видено.

Сексапилот е покачена температура кој извира од нас и нашите чувства, а ни ја покачуваат лица кои ни ги предизвикуваат чувствата со нивно присуство или со нивниот интелектуален настап, правејќи не нас замаени и опиени во нвно присуство.

Што според вас треба да има една особа за да биде сексапилна?
Има ли сексапилот врска со афторитетот,положбата во друштво,парите?

За мажите:
Дали посексапилна жена е онаа која се однесува како "кучка" и гази се пред себе или пак онаа која е доволно само да облече танга на добро градено тело?

За жените:
Посексапилен маж е оној кој e полн со позитивна енергија и зрачи со сензуалност или пак оној кој има добро градено тело?

Има ли сексапилот врска со интелигенцијата?

мислам дека е најдобро да биде патриотка која е родена 1985 :wink:

Seksapil najmnogu zraci od pogledot spored mene od dvizenjeto na teloto i kako seto toa go nosi devojakta :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom