F
FilipMacedon
Гостин
Имамо таленти,надам се дека ке успеев да га вратив стар сјај,сс среќу нека е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е крадено у маицата.Логото си е тоа оригално ,сликата е таа.Ја има како обележје меѓу многу други групи.Единствено малку бојата е утната требало да биде црвена зашто тоа е нашата боја али после 8 години тапа и ова е добро.Кумани разочаравте и вие со овие крадени слики и текстови.. барем вие сте направиле доста оргинални ствари, ај ке видиме како ке се покажете после долго време...
КК Куманово46 и Куманово 2009 најверојатно ќе се фузираат у еден клуб којшто ќе игра у втора лига.Ставот на Кумани е дека клубот треба да се вика КК Куманово46 и од тоа нема отстапување.Преговорите одат у доста позитивен правец и ќе се знае до крај на неделата.
Што е крадено у маицата.Логото си е тоа оригално ,сликата е таа.Ја има како обележје меѓу многу други групи.Единствено малку бојата е утната требало да биде црвена зашто тоа е нашата боја али после 8 години тапа и ова е добро.
Знаеш од кога е такво логото?Можеби ние сме го први избациле па србите го зеле од нас.Тоа лого први го избација навивачите на српската репрезентација, вие само сте го измениле малце така да не е оргинално.
Ke bide podobro so uste edna navijacka grupa.... vie bevte klasa za razlkika od ajduci i feni... najlosoto nesto sto ni se desilo na navivackata scena bea ovie dve grupi... samo nie da opstaneme i ke ima dobri natprevari![]()
Немој не ме радуј , затоа што остваривме 100% од гостувањата во текот на цела сезона ? Затоа што добивме благодарница од КК Цедевита и КК Локомотив Москва за атмосверата направена на овие натпревари , кога кај вас на трибина ке престанат да носат дресови и маици од ДЕЛИЈЕ , ГРОБАРИ па што е најлошо носите дресови и од гејците , поточно ПАОК , тогаш зборувај кој се најлошото нешто на сцената , не е само до бројката на групата , туку до свеста на членовите во неа , дај ми една слика , еден доказ дека кај нас на трибина имало реквизит од друга навијачка група и просветли ме ...
А што се однесува до КУМАНИ , не само што се класа за нас , туку и пример за УЛТРА СЦЕНАТА во Македонија , кореографии какви што тие имаат направено за сите други се само научна фантастика ...
Немој не ме радуј , затоа што остваривме 100% од гостувањата во текот на цела сезона ? Затоа што добивме благодарница од КК Цедевита и КК Локомотив Москва за атмосверата направена на овие натпревари , кога кај вас на трибина ке престанат да носат дресови и маици од ДЕЛИЈЕ , ГРОБАРИ па што е најлошо носите дресови и од гејците , поточно ПАОК , тогаш зборувај кој се најлошото нешто на сцената , не е само до бројката на групата , туку до свеста на членовите во неа , дај ми една слика , еден доказ дека кај нас на трибина имало реквизит од друга навијачка група и просветли ме ...
И дај бе доста со тие Кумани кои постоеле 2 години и ги снемало.
Идат моментално на ракомет , не знам која лига им е екипата .