- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 343
- Поени од реакции
- 177
Ја мислу дека сс овуј неспособну управу не бива ништооДа ли ке добиемо специјалну покану или ке улегнемо регуларно не е битно, битно е дека тешко овија од управу да дадев 50 сома...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мислу дека сс овуј неспособну управу не бива ништооДа ли ке добиемо специјалну покану или ке улегнемо регуларно не е битно, битно е дека тешко овија од управу да дадев 50 сома...
Сала џабе е реновирана кд е нефункционална... без ладење и греење не бива ништоНезнам кој даја дозволу за салу.. без вентилацију...како ли само ќе игра репрезентација..
Како што прочит негде одобрени су средства од унгарски кредит за тој..Сала џабе е реновирана кд е нефункционална... без ладење и греење не бива ништо
Не знам како ке га изведев тој... али мора да се решиКако што прочит негде одобрени су средства од унгарски кредит за тој..
Скаути наши пратив ли ги текме, можда да украдемо некога олимпијцаКако што и доби инфо и пиша .. СТЕВАНОВИЌ Е НАШ.. остануе костоски.. според мое инфо
Проверено инфо ли е ?Како што и доби инфо и пиша .. СТЕВАНОВИЌ Е НАШ.. остануе костоски.. според мое инфо
Костоски останва во Пелистер барем за сега, има активен договор уште, освен ако сакате да платите оштета за него, ама гледајќи шо пишите дека немате пари да платите аба2, тешко и за КостоскиКако што и доби инфо и пиша .. СТЕВАНОВИЌ Е НАШ.. остануе костоски.. според мое инфо
Ако играчот се реши да го промени клубот без проблем може да го раскине договорот... барем така е во МК до сега во историја на мак кошарка се нема случено некоја екипа да плати обештетување.Костоски останва во Пелистер барем за сега, има активен договор уште, освен ако сакате да платите оштета за него, ама гледајќи шо пишите дека немате пари да платите аба2, тешко и за Костоски
Кај вас како е има ли некоја шпекулација за некој играч ???Костоски останва во Пелистер барем за сега, има активен договор уште, освен ако сакате да платите оштета за него, ама гледајќи шо пишите дека немате пари да платите аба2, тешко и за Костоски
Човек од управу..Проверено инфо ли е ?![]()