Дежаву! :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Aaaa.....toa simpaticnoto devojce so plavata kosa koga odevte na rodenden sea mi tekna. Takva facka ne se zaborava :kez: :D

Toreador напиша:
:pos: samo ja ne stanuvam kurva za 50 evra ko tebe (vidi slika vo album) :pos:

МОре каок сум безпарица сеа како ме вада 50 евра..
еј бе цури е некоја ја еве лепотан како торчо.. за жиголо да ме земите :).. не мора 50 че намалм цена не е проблем

Per nasevo e skupa roba, samo u charter family fun paket odi, nema ispod 80 evra. :kafe:

Toreador напиша:
Aaaa.....toa simpaticnoto devojce so plavata kosa koga odevte na rodenden sea mi tekna. Takva facka ne se zaborava :kez: :D
пеер ја освои со муабетов.....акциите до небесеа;)
ем зелена репутација ќари...:pehar:

Ам стварно личат еј.
Мали естетски фотошоп конфигурирања и Гижо добија конкуренција.

Toreador напиша:
Per nasevo e skupa roba, samo u charter family fun paket odi, nema ispod 80 evra. :kafe:
ж
море како ми е мрско за пари.. треба сега виза да проолжувам... контото ми фала... и за помалку од 50 че се кандисам..

Иначе си ја кревам цената на 80.. ако се кандиаат ја и торчо во пакет одиме за 150?? шо викаш торчо???

е има и една видна разлика... ја не си мом со дудлањето на торчо е и торчо ај види овај линк и каѕи со си

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=2483

Mozit druze. 150 evra, plus anonimnost vo kolumna :D a za extenzija me mrzi neam use mnogu vreme aj posle ako sum sloboden iam ispit za spremanje :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom