Кучиња скитници

• Креатор на темата Креатор на темата ° Tinna °
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    624
Прегледај го приврзокот 449427
eve za da ne zamisluvas gospoga neda maretic poranesna novinarka vo bt ili poarno receno want be novinarka … nejzini blsiki bile tamu kuceto bilo vleceno .. nemam navika po fb da se raspravam a imam mnogu so da mu kazam
ova zasluzva da bidi obesena na sato

Разочаран сум. Овде воглавно владее некој здрав разум.
Во Скопје досега тоа Лукрециите ќе собираа пари за психијатар за кучето што претрпело траума од настанот.

Покрај човекот инвалид сега и едно детенце ќе иде со лузна до крај на живот. Уште колку луѓе треба да настрадаат за љангариците како @Darling да престанат да лаат.

Покрај човекот инвалид сега и едно детенце ќе иде со лузна до крај на живот. Уште колку луѓе треба да настрадаат за љангариците како @Darling да престанат да лаат.
Zrtvuvaj se na dzukelite i vetuvam napadite ke prestanat.
Dovolno ke imaat za jadenje do godina.

Zrtvuvaj se na dzukelite i vetuvam napadite ke prestanat.
Dovolno ke imaat za jadenje do godina.

Не ви е језа туѓи судбини да носите на душа и да ги кривите нив зошто некој лингур им откинал парче месо?

Не ви е језа туѓи судбини да носите на душа и да ги кривите нив зошто некој лингур им откинал парче месо?
Tebe ne ti bese jeza da obvinuvas za kukavicluk zaginati sho si go dadoa zivotot vo Kochani?

Tebe ne ti bese jeza da obvinuvas za kukavicluk zaginati sho si go dadoa zivotot vo Kochani?

спинот не ти проаѓа. Кривите овде невини луѓе што се укасани. Човек мора како полицаец со пендрек да оди по улица за да не биде искасан од џукели. Све би ги собрал џукеливе и у двор би ви ги оставил, па прајте што сакате со нив.

спинот не ти проаѓа. Кривите овде невини луѓе што се укасани. Човек мора како полицаец со пендрек да оди по улица за да не биде искасан од џукели. Све би ги собрал џукеливе и у двор би ви ги оставил, па прајте што сакате со нив.
Pa odi koj ti brani.
Ja nemam dvor, zemi si gi u detska.

не знам како би изреагирала ако во случајот некој од нив беше каснат, цела општина во вис ќе ја кренев, прв градоначалникот.
Ја познавам мајката на детето,

Ништо немаше да направиш како и 99, 99% од луѓето, освен што по пријатели ќе раскажуваше.

Зашто да чекаме некој наш да биде каснат, истрауматизирани за цел живот, кога ваквите случаеви може да се искористат за да се направи притисок врз државните и градски власти, за недела дена да исчистат улиците од џукели или граѓанска непослушност.

Ништо немаше да направиш како и 99, 99% од луѓето, освен што по пријатели ќе раскажуваше.

Зашто да чекаме некој наш да биде каснат, истрауматизирани за цел живот, кога ваквите случаеви може да се искористат за да се направи притисок врз државните и градски власти, за недела дена да исчистат улиците од џукели или граѓанска непослушност.
Не ме познаваш затоа така викаш, за помали ситници знам да одлепам кога станува збор за некој од блиската фамилија, камоли деца во прашање.

Вчера поминав на плоштад, пак имаше кучиња скитници, не знам што се чека, да изедат некој за да ги тргнат.

Не ме познаваш затоа така викаш, за помали ситници знам да одлепам кога станува збор за некој од блиската фамилија, камоли деца во прашање.

Вчера поминав на плоштад, пак имаше кучиња скитници, не знам што се чека, да изедат некој за да ги тргнат.
Pa ete pocni od Neda i od Suzeto. Daj mu gi kosite vrace :toe:

Не вреди за нив да одговара чоек
Od nekade treba da se pocni. Kolku so vidov tie prvi ja pustija prikaznata deka majkite i decata se krivi oti gi maltretirale kucinjata, gi vlecele za opaska ili taka nesto. Jas licno sum dusa covek, smiren, presmetliv, no Ti od druga strana kako so sama rece znajs da isklucis za kade kade pomali sitnici. E pa iskluci vekje ednas. Neda e ko tapaciran kostur, ke ja skockas za 2 sekundi. Suzeto ke ti daj malce maka ali so prava doza na adrenalin so ke go imas ko ke isklucis, vervam deka i nea ke ja resis ;)

И шо се Деси со ситуација во Битола, има некаква ангажираност од страна на градските служби да се отстранат паразитите од улица или помина тоа се заборави?

да се отстранат паразитите од улица или помина тоа се заборави?
За жал не може легално да се отстрануваат штеточините од невладините.
Или ти на џукелите мислеше? :unsure:

И шо се Деси со ситуација во Битола, има некаква ангажираност од страна на градските служби да се отстранат паразитите од улица или помина тоа се заборави?
Наводно неколку кучиња биле отстранети ама не верувам сите да ги тргнат, а не знам зошто толеранција.
Против сум да се убиваат животни, ама нека ги приберат ете во тој стационарот.
Буквално како мечки се огромни, да ти е страв да го испулиш а не да ти се фрли, ќе те изеди во два залаци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom