Баш пред неколку дена гледајки ги сликите од неговите деца без маски си размислував за неговиот живот, од тоа ниво на популарност што го имал, медиумите до доведоа до тоа дереџе, што во секоја информација што ја даваа за него, ја користеа да го навредат, станал чудовиште и секакви глупости.
Дури и кога се појави за концертиве, во О2 арена, измислија дека не бил тој...
А сега, сите објавуваат, за неколку дена ќе почнат со своите новосоздадени приказни, само за поголема продажба на своите весници.
Еве една слика од 4 јуни од Мајкал и неговиот син Принц Џозеф Џексон Јуниор
П.С. Ова беше најпотресна смрт за која сум слушнал. Веста ми излезе толку ненадејно што прво мислев се зафркава некој, ама кога прочитав ц ц ц ц....Нека му е лесна земјата!:nesvest: :music5:
Pojedine svjetske agencije, ali još uvijek nezvanično, javljaju da je u četvrtak od srčanog udara u Los Angelesu preminuo "kralj" popa Michael Jackson. Kada su doktori došli u njegovu kuću, nije disao, pokušali su ga oživjeti, ali u tome nisu uspjeli.
Едит: Прочитав дека Си ен ен официјално ја потврди неговата смрт... А бе до пред време не ми отвараше фејсбук и потоа кога отворив сите R.I.P. Michael Jackson леле бе не можев да поверувам! Дома ги прашувам стварно ли е воа за мајкл џексон? Они ми викат дека ни они не знаеле (ги пропуштиле вестите) и сега еве шо ќе видам...Штета штета многу ми е жал за него. А и веќе се знаеше за него дека му се наближуваат деновите нели имаше рак на кожата? Си почина славен, ќе го паметат сите по неговите хитови и по moonwalk-от...Замина уште една ѕвезда...Who's next?
Почивај Во Мир Мајкл Џексон
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.