ABC
“градител“
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 15.696
- Поени од реакции
- 193
Ај сега да ве видам кај ќе одите пилиња....
Абе сега ќе играме ора пред граници,наместо пред амбасади,ама важно е дека “победивме“.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега да ве видам кај ќе одите пилиња....
Значи нема за што да се секираме, и онака ги имаме најубавите ора, влезот ни е загарантиран.Абе сега ќе играме ора пред граници,наместо пред амбасади,ама важно е дека “победивме“.:smir:
Па кој нема доволно пари за да ја помине границата ќе мора да игра оро за да се загрее малце на ова ладно време :nesum:Абе сега ќе играме ора пред граници,наместо пред амбасади,ама важно е дека “победивме“.:smir:
Па кој нема доволно пари за да ја помине границата ќе мора да игра оро за да се загрее малце на ова ладно време :nesum:
Дури и со виза кога патувавме Унгарците знаеја да ти го тупат Тасета со разно разни прашања а сега без виза ќе има уште поголем секс по границите.Само пари,или пак треба една вреќа документи?
Како беше она... последниот што ќе замине да ја изгасне струјата???
Каде сте сега да ве видам, јас непознавам некој што се иссели. Едно е да се отиде до некоја дестинација за шетање, а друго е исселување.