Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто мене не ми е јасно,треба да седиш пред компјутерот и да зјапаш во него како теле во шарена врата и кога ќе ти светне црвено да пријавиш?
Па тоа е работа за пензионери а не за млад човек,кога веќе ти светнало црвено треба ти самиот да го решиш проблемот а не да пријавуваш некому? :raz:
Неко работи едноставно не се логични ам ај нека е? :toe:

Ако можеш, решаваш проблрмот. Ако не можеш, требува да го дадеш на правилниот специалец, дека решава по тешки проблеми. Требува да си паметен да решиш каков е проблемот и кои точно може да го реши.

Што биде има некој информации?

Има. Денеска завршува аплицирањето.
Од 4ти ќе почнат интервјуата веќе, па со Господ напред.

Јас сум на 6ти ај со среќа на сите...а и едно прашање на англиски ли ке биде интерјуто или македонски?

Дали почнаа заказувањата на интервјуата?

Имали некој информации?

Дали почнаа заказувањата на интервјуата?

Имали некој информации?

Како што знам некни како што чујах,на сите ке им бидат одредени термини за интервјута кој кога и ке им биде испратено на маил,оти биле ного кандидате и ке бидат распоредени у август и септември.

Почнаа интервјуата кои се одвиваат на англиски, писмено, па усно. Со среќа!

vo ponedelnik sum na intervju vo 9h sabajle nekni bese drugar mi pisuvas zboris se na Angliski...........ajde so sreka na site btw i na mene :pipi:

Кај загинаа вработените Струмичани, дали немаат време да пишуваат на кајгана, имаат многу работа или не можат да ги потрошат заработените долари :pos: :pos: :pos: :pos:

Кај загинаа вработените Струмичани, дали немаат време да пишуваат на кајгана, имаат многу работа или не можат да ги потрошат заработените долари :pos: :pos: :pos: :pos:

Се префрлија на други работни места,кој се поисплативи за нив.Како на пример шофери.:smir:

Не бе сигурно им рекле дека се од тој момент е ВРВНА ТАЈНА , ако сакаат и понатака да бидат во " играта " :)

ило германецот.... струмичани знаат кој е, им рекол да не зборат и дека се работи за тајна од суштинско значење....:pos2::pos2:

Ху д фак ис Иљо Германецо?
Се некои и нови преваранти во мојот град се појавиле :tapp:.
Велиш врвна тајна, е што е толку тајна, заработката или глупирањето?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom