MACEDONIA TIMELESS - TEMPLES 3

• Креатор на темата Креатор на темата InternetMR
  • Време на започнување Време на започнување
Супер е, има скриено значење кога ќе размислиш подобро. Полжави, Црква, Џамија, Скејтборд, Рипки. Одиме по ред:

1. Добредојдовте во Македонија. Движете се полека преку улица и во ГТЦ.
  2. Помолете се во Црква или Џамија.
  3. Помолете се да не ве прегази скејтборд во ГТЦ, шибаат ко луди.
  4. Ако не помогне молитвата и ве акне некој скејтборд, купете златна рипка и замислете си желба...

Мацедониа, Тајмлес...

Не сфаќам што е финтата со скејтбордот и натаму...

да не навлегувам во уметничкиот или естетски дел, може поетата преку исечените фрамевоми, да те натера неколку пати да го изгледаш за да ти стане прво јасно..што уствари си видел.. на крај немора и многу да си видел, ама..после неколку пати гледање ке ти одзвонува Macedonia timeless.. и мислам дека тоа е доволно за наша промоција во светот :)

:helou:
:mist::3::kafe::pos::pred::hump::3::bravo::pop:
Тодорка на татко велеше
купи ми пушка берданка :smir:

значи одсекогаш сум гледал дали има концептуална смисла ( монтажа , слика , звук ... комплетно издание - во конкретниот случај клипов )

лично ми се допаѓа :

најбитното што конечно некој да обрне внимение на писмеността и религијата ( алал бера Мајсторе )

спотов е со прогресивна линија , рапид монтажа ... од што се гледа дека е профисонално направен ( сега останува на личниот избор дали ќе ти се допаѓа или не )

Абе тие се за баланс. Знаеш полжави а цел клип е брз. Апсурд. Виша уметност брат. Полжави - напредокот на земјата, скејтовите - младина, рибите - религија, женската - убавините. Абе си има се место.

одлично толкување ...

Доста дудлате спотот е супер, сакате спотови од 60мин каде се ви е на тацна претставено?
Треба да заитригира...:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom