Поинт Финансии - софтвер за водење на вашата фирма

deXterche напиша:
Go otvoriv i exe-to ama nisto nemase tamo osven dijalozine i kodot (pojketo bese kriptiran). Siguren sum deka vo RPX e urnekot. Samo sto nejke da otvori, ko ke go editiras vo word ti e kriptiran isto, barem da ja vagase slikata da mozev da ja zamenam, zosto na mestoto od logoto "nase" e nivnoto...aj ke probam so us nekoi alatki.

Добро е друже некој се мачел и инвестирал во Македонија програмата да ја направи и да ја продава за 6000 денари (што не е скапо за фирма), а ти сакаш да ја кракнеш. Поради ова го ограничија АДСЛ-от да се цицало до смрт, дај му на македончето прст двете раце ќе ти ги земе, неблагодарни!

Am ok be se to...ja ako ja kraknam zamene ke ja kraknam ne ke zemam da ja prodavam, pa so to da mu go zemam lebot na nekoj so se macel.

Ако е само за тебе лично за по дома незнам зошто ти е да ја кракуваш кога не ти треба програмата, ама доколку е за твоја фирма или за фирмата на татко ти нели е поарно да ја платиш и да ја имаш легално. На крај краева и да ти е за дома и да ја имаш за курташак сепак програмава е freeware само што не може да ставиш нормално свое лого.

Супер програмче, вреди да се купи ако има добра поддршка, но не се сомневам, чим фривер го дале (а тоа е добар маркетинг), сигуррно имаат и поддршка. Не би било убаво да го купиш а да ти се расипе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom