Понуда на неделата од Т-Мобиле

• Креатор на темата Креатор на темата zive_te
  • Време на започнување Време на започнување
Го поставив тука оти овие телефони се во оваа понуда на ТМобиле.
г502 и с510и не се сега во промотивна понуда а иначе ако земаш на пост-пејд одма земај w395 бес пари е добар е мобот

А бе каква понуда бегај таму... најскапо е Т-Мобиле на постпејд.

Не знаев кај да го поставам ова прашање, па ајде тука... да не знае некој колку време треба да помине за да се потпише нов претплатнички договор со Т-Мобиле и да се купи нов телефон?

Не знаев кај да го поставам ова прашање, па ајде тука... да не знае некој колку време треба да помине за да се потпише нов претплатнички договор со Т-Мобиле и да се купи нов телефон?
24 месеци или 2 години, како ти душа сака.

Ццц... што нема да им текне на T-Mobile, па и тие добиваат ако некој сака порано да си го продолжи договорот, мислам не секој месец, ама па една година порано... :raz:

Ццц... што нема да им текне на T-Mobile, па и тие добиваат ако некој сака порано да си го продолжи договорот, мислам не секој месец, ама па една година порано... :raz:
Чекај ти сакаш да продолжуваш договор?

Неможе тоа така, понуда на неделата е за нови корисници. Јас зедов телефон, ама го исклучив стариот број на кој договорот ми помина во декември.

Да, сакам да го продолжам договорот. Би требало да може, затоа што на цените на телефоните на T-Mobile има цени за нови и цени за постојни корисници. Ми кажаа дека треба да мине година и пол за да може да се продолжи договорот, ама колку е точно појма неам.

Да, сакам да го продолжам договорот. Би требало да може, затоа што на цените на телефоните на T-Mobile има цени за нови и цени за постојни корисници. Ми кажаа дека треба да мине година и пол за да може да се продолжи договорот, ама колку е точно појма неам.

i jas imam slusnato deka mozelo da se prodolzi posle 18meseci. A inace ponudata vazi i za postojni korisnici

ц ц ц нема мобилен што е во промоција на лагер у п м :tapp:

Договор можи да продочжиш и 6 месеци пред истекувањето на истиот.
Доколку не го продлолжиш по истекувањето на договорот си се продилжува автоматски месец за месец и можиш да го прекиниш кога сакаш. поз

Има некоја добра понуда оваа недела? Нешто слично како што беше со w705?
Имам за продолжување уште еден договор и онака си течи барем да земам некој телефон.

Има некоја добра понуда оваа недела? Нешто слично како што беше со w705?
Имам за продолжување уште еден договор и онака си течи барем да земам некој телефон.

Nova ponuda nema tuku seuste vazi istata i ne e ogranicena na 1nedela tuku dodeka ima mobilni (kolicinata e ogranicena)

potsetuvanje na koj tel se odnesuva

SONYERICSSON W705
Flex 250 2 990 ден.
Flex 600 990 ден.
Flex 1000 0 ден

pri-pejd-12 990 ден.

i SAMSUNG GT-S7350
Flex 250 5 990 ден.
Flex 600 2 990 ден.
Flex 1000 990 ден.
Flex 1800 0 ден.

pri-pejd-14 990 ден.