Граѓанско движење против промена на името на Република Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Потпишано.
Да не спамирам, но има ли волонтери за одговор на ЕВЕНТУАЛНИОТ референдум со контра-референдум, за собирање потписи за референдумско изјаснување? Т.е. ако дадат прашање на референдум, да се изјасниме ПРОТИВ референдумско изјаснување со собирање, штознам, 50.000 потписи... Имајте на ум, не мора да пишувате, сигурно ќе го читнете ова овде, да не отворам сега ноив теми, да не повикувам духови :)

па има ...
со организирање и собирање потписи низ цела Македонија ...
шо е лесно изводливо ...
да се соберат потписи воедно и за непромена на име и за против референдум ...

потпишано и разгласено.

потпишано

Потпишано :)

Браво за идејата .. Ајде луѓе ширете и потпишувајте !!!!:duel::duel:

nesakam da se promeni imeto,no badijala ke potpisuvam.
odgovorot go znaeme site vo drzavata,zatoa velam badijala.
zarem zaboravivte deka tokmu ovaa politicka garnitura na koja sakate da i se obratite
,tokmu ona dobi glas za svojot nacin na vodenje na drzavata ?

kako veli premierot nie dobivme 450 000 glasovi za nasata programa,graganite nas ni ja dadoa doverbata za crkvi,spomenici i ..................i za menuvanje na imato so pomos na referendum.

isto taka i predsedatelot pred dva dena vo intervjuto na mtv jasno kaza deka ke se odi na referendum za imeto.

i sega sto vredi nasiot potpis????

ako mozese denes pred ocite na cela makedonska javnost vladeackata koalicija da go izglasa zakonot so koj NEMA DA IM GO DADE POKACUVANJETO NA PLATITE ,A IM GO VETI PRED IZBORITE ,mislam deka i ova so imeto ke si pomine gladko.
tesko e prvpat da izlazat,a za vtor ,tret ,cetvrti ,peti pat i .t.n.ne e problem .

заради аманетот на предците, заради нас самите и поради нашите деца..да не дозволиме смена на името на нашата мила Татковина

Potpis.

Потпишано.
Да не спамирам, но има ли волонтери за одговор на ЕВЕНТУАЛНИОТ референдум со контра-референдум, за собирање потписи за референдумско изјаснување? Т.е. ако дадат прашање на референдум, да се изјасниме ПРОТИВ референдумско изјаснување со собирање, штознам, 50.000 потписи... Имајте на ум, не мора да пишувате, сигурно ќе го читнете ова овде, да не отворам сега ноив теми, да не повикувам духови :)

Poddrska za ova. Kazujte koga ke procenite deka e vreme.

nesakam da se promeni imeto,no badijala ke potpisuvam.
odgovorot go znaeme site vo drzavata,zatoa velam badijala.
zarem zaboravivte deka tokmu ovaa politicka garnitura na koja sakate da i se obratite
,tokmu ona dobi glas za svojot nacin na vodenje na drzavata ?

kako veli premierot nie dobivme 450 000 glasovi za nasata programa,graganite nas ni ja dadoa doverbata za crkvi,spomenici i ..................i za menuvanje na imato so pomos na referendum.

isto taka i predsedatelot pred dva dena vo intervjuto na mtv jasno kaza deka ke se odi na referendum za imeto.

i sega sto vredi nasiot potpis????

ako mozese denes pred ocite na cela makedonska javnost vladeackata koalicija da go izglasa zakonot so koj NEMA DA IM GO DADE POKACUVANJETO NA PLATITE ,A IM GO VETI PRED IZBORITE ,mislam deka i ova so imeto ke si pomine gladko.
tesko e prvpat da izlazat,a za vtor ,tret ,cetvrti ,peti pat i .t.n.ne e problem .

Неуспешен обид од мал човек со мала идеја да саботира ГОЛЕМА ЉУБОВ КОН МАКЕДОНИЈА

Таквите ко тебе, ме тераат уште повеќе да се борам.

Потпишано.
има, но мислам дека не треба да им оставиме толкав маневарски простор т.е да распишат референдум.
а духови не мораш да повикуваш тие се веќе меѓу нас

потпишав...177ми сум ве молам проширете го инфово!!!!!!!

Потпишано (You are signer #175)
Како надополнување еве едно видео на јутуб кое го видов денес, а кое ме наежи и ми ги подгори до максимум националните чувства :oeoeoe:

ПОТПИШАНО!!!!!!

Да се организира собирање потписи по плоштади низ МАКЕДОНИЈА!!!!

И во ДИЈАСПОРАТА!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom