Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2000.Ама ако го освои Федерер ќе добие околу 800,пошто лани играше финале..Колку поени дава Вимблдон ?
Колку поени дава Вимблдон ?
Да освои и прв е)))
Овој Надал стварно почнува да игра педерски, кога можеше Федерер да игра со дијагнозирана мононуклеоза, овој неможе да игра пошто не бил 100% спремен, ма дал молим ти се, до сега го поштував али веќе не.
По се изгледа Надал ке отиде на 3 позиција...
Не ти се точни поените, ги поправив за да бидат точни.Дава 2000, а и зема 2000, во случајот со Надал. Така да, ако Федерер го освои Вимблдон си го враќа првото место на АТП.
Сегашна листа:
1 Rafael Nadal ESP 12735
2 Roger Federer SUI 10620
Листа во случај Федерер да стаса до финалето, но да не победи:
1 Rafael Nadal ESP 10735
2 Roger Federer SUI 10620
Листа во случај Федерер да го освои Вимблдон:
1 Roger Federer SUI 11220
2 Rafael Nadal ESP 10735
Овој Надал стварно почнува да игра педерски, кога можеше Федерер да игра со дијагнозирана мононуклеоза, овој неможе да игра пошто не бил 100% спремен, ма дал молим ти се, до сега го поштував али веќе не.
Не ми ја сфати поентата на постот ама нема везе. Работата е што Надал има ситна повреда и не го откажал учеството оти е повреден, него дека не бил демек 100% спремен а тоа е веќе друга работа.Како може да игра педерски кога нема воопшто ни да игра , он сам си одлучил да не учествува , што ако се пријави и се доповреди во прво коло .
Жалам што нема да биде слатко престигнувањето, ако го престигни... Муабетите на сите ни се познати кои ќе бидат: „Само вака можи, да играше Надал немаше шанси“ и слични дрн-дрн јариња. Многу се исфорсира Надал според мене, сепак е млад, не мораше се' наеднаш да голтни... Да се надеваме дека ќе си знае за во иднина... Има многу повеќе во тенисот од трчање и збивтање (не дека само овие особини го прават Надал, туку овие особини ги сакаат повеќето од неговите фанови, и со тоа му вршат притисок да ги истакни)