DotA 6.60

• Креатор на темата Креатор на темата Cecio
  • Време на започнување Време на започнување
За онаков не ја бива. Сега што излезе и 6.60b. Многу имбалансд е. Новиот Таурен е животно направен. И прв пат да го играш ќе растураш. На свенот првата да не зборам. На Вајпер втората, на прв левел од 0 до 40 дмг може да отиде. За Разорот го ојачале, ама добро. На Разорот му немаат сменето нешто од порано. На Снајперот првата no comment. На Кристал Мејденот првата не се пушта само на еден туку селектираш реон. Ич, ама ич не ми се свиѓа 6.60. Многу голема утка.

rekov 1v1 duel ako se desi dobro i ja znam da iskombiniram gank
ne sum degen zborev ako se desi 1v1 bitka deka koa ke te vidi deka go pustas ke ti kidne

Па шо зборам јас бре ... АЈ ПРОЧИТАЈ ГО МИСЛЕЊЕТО ЕВЕ ТУКА КЕ ГО НАПИШАМ
aj probaj staj vrz nego iluzija na balanar nokjno vreme so boots of travel i vidi dali ke ti kidne ... daj ne tropaj gluposti

Ако не го разбираш пак пишај пак на темата уше еднач така да направам :smir:

Па шо зборам јас бре ... АЈ ПРОЧИТАЈ ГО МИСЛЕЊЕТО ЕВЕ ТУКА КЕ ГО НАПИШАМ

Ако не го разбираш пак пишај пак на темата уше еднач така да направам :smir:
Поголема глупост неам прочитано. 100 пати имам избегано од тој stunt, дали од духот дали од него. Едноставно да имаш над 36 IQ без проблем ќе го направиш тоа.

Имам избегано и со Bat Riderot со Boots of Speed само, не е тешко само треба да знаеш да користиш маус :toe:

Ама си точак ... Ако знае тој каде да пушти (ако има мозок) немаш шанси да избегаш:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom