DotA 6.60

• Креатор на темата Креатор на темата Cecio
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
14 декември 2008
Мислења
288
Поени од реакции
9
Ајде да видиме шо мислите за новава дота.
Ја мислам дека е подобра само шо има многу итеми сега и не можам да се снајдам во продавниците ама пак е добра.плус новите viper,trol,razor се вистина јаки.Ај сега да видам шо мислите вие.Шо чини а шо не

Ovaa dota mi izgleda imballanced ... Trollot pushta ulty i site imat ulty od negoviot tim ... Razorot e mnogu poslab i tako dalje me mrzi da pisham :P

Не сум ја играл многу многу, само го пробав Виперот и ливнаа сите 5 души негде околу 15 мин. Втората магија му е имба. Нема смисла стварно да прави 128 дмг на 7 лвл од чиста мира со обичен напад.

DoBri se drugite heroi osven svenot!
ImBalanced e , so prvata stun na site heroi okolu nego mava :D Bas vcera na garena go igrav 5v5 ap mode na 10 lvl livnaa site 13-2 skor :D

Mnogu inbalances vo odnos na novite raboti edvaj cekam beta verzija

ja pa mislam deka razor e pojak.so ta negovata ne mi teknuva koja e ama mu zema DMG na protivniko a ti dava tebe kolku pojce stoi to edno ko gromce mejdzu vas.

SHIT е новава, жими се.
КРај е, за .!. не ја бива.
Поише ми се допаѓа 6,59д да збоирме реално.

п.с. Ова е мое мислење, сепак.

затоа се повеќе луѓе не играат дота зашто фрог некад стварно ќе направи некоја глупост
и ај сега кажи ми како да ја играм оваа верзија на CW ? со 10 имба херои некој мрднати итеми
само за џабе замарање :nesum:

SHIT е новава, жими се.
КРај е, за .!. не ја бива.
Поише ми се допаѓа 6,59д да збоирме реално.

п.с. Ова е мое мислење, сепак.

Се согласувам со тебе ... старата ми беше некако подобра

Ovaa dota mi izgleda imballanced ... Trollot pushta ulty i site imat ulty od negoviot tim ... Razorot e mnogu poslab i tako dalje me mrzi da pisham :P

Ме заебаваш ??
Ајде да видиме шо мислите за новава дота.
Ја мислам дека е подобра само шо има многу итеми сега и не можам да се снајдам во продавниците ама пак е добра.плус новите viper,trol,razor се вистина јаки.Ај сега да видам шо мислите вие.Шо чини а шо не

Овде си во право... но ќе се навикнеме ...

Razorot go nemam igrano ali kako sto gledam mi izgleda poslab inace sega ke go probam poz >)

Sto e fintata so onoj degenskiot recept so evasion samo ziti se?!
I od ovie novive heroi taurenov e debilen u najmala raka
pricina
1.Echo stomp:1.4 sekundi cast time dovolno vreme za najdebiniot covek da se trgne i da utnes(a pak nekako so bozja sila da pogodis ako toj nesrekniot so si uspeal da go fatis go mavnat , stunot se prekinuva)
2.Ona etherealot so go pustas so ide sprotivno od tebe osven za push bogami i nekoja druga korist nema.
3.Ona so namaluva dmg i spell dmg resistance e sea ne znam dali u dmg resistance spaga i armor ali mi izlgea deka ne e poso sea glupo e nekoj so 30 armor da mu go smalis na 0 ali za spell dmg res 1v1 bi bilo bezkorisno poso osven stunot(so i slep go glea koa go castas)niso drugo ne prai golem dmg(aaa da ulti za toa sea)
4.E sea ko so vidov ulti e ova:Pustas edno ko tepih(so ustvari e mn tenko)i posle 2 sec od toa tepihot iskacaat silci ko na Leshrac stunot.
i toa prai 35% dmg i maim nekolku sec.
Pa dobro be koa ke vidis deka ova ide mn normalno ke se trgnes baska
imas 2 sec odkoa ke mine niz tebe(toas niso ne prai)
Se na se prilicno dobar pusher,soliden supporter,debilen PVPer
aa za batriderot neam kojznae kakvo mislenje
ke go razgleduvam drug pat

taurenot e imba prijatele : )))

pustas iluzija u bitka i tropnuvas so nea, ne so herojot, em si na sigurno pozadi, em pravis 700 dmg, em dodeka trae " stunot ", moze da si pustis ulti bez problem, sto ke mu dojde nekade 1200+ dmg, sto go pravi 2 pati podobar od eathshakerot.

samo so stunot ima 1.4 sec cast time a toa e dovolno vreme i najsporiot heroj da ti kidne

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom